Многостаен апартамент Варна област к.к. Слънчев Ден

  • 5 стаи,
  • 330 м2,
  • Етаж 5
Продава

249,900 EUR

Цена/кв.м. 757.27 EUR
Особености

УЛТРА ЛУКС ПЕНТХАУС ЦЯЛОСТНА МОРСКА ПАНОРАМА ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС БАСЕЙН БАРБЕКЮ ДЕТСКИ КЪТ ГАРАЖ МАЗА Огромен многостаен апартамент, състоящ се от: изключително голям ДНЕВЕН ТРАКТ с обособен КУХНЕНСКИ БОКС, три СПАЛНИ, огромна ПАНОРАМНА ТЕРАСА, опасваща цялото жилище АНТРЕ, две САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ, КИЛЕР, ПЕРАЛНО ПОМЕЩЕНИЕ. Имотът се помещава се на последния етаж от масивна тухлена сграда. Предлага се напълно обзаведен. Още с влизането в антрето, до което е се стига посредством собствен вход от асансьора, жилището омайва с премерено съчетание от лукс и уют. Всяка една от трите спални е декорирана и обзаведена в различен стил. Кокетните скосове над леглата придават допълнително усещане за уют. Дневния тракт е с тематично обособени кътове, декорирани с масивна мека мебел. Камината в дневния тракт предразполага да се почувстваш у дома си. Кухненската част е напълно оборудвана с всички необходими електроуреди, последно поколение, изпипана е до последният детайл. От спалните и дневния тракт се разкрива разкошна гледка към залива на КК 'Слънчев ден' и чак до Галата. Панорамната тераса, опасваща цялото жилище е перфектното място за сутрешното кафе и питието вечер. Единствено собствениците на апартамента имат достъп до допълнителна, огромна покривна тераса - 40м2, която е на разположение за лично ползване. Към имота има прилежащ гараж - 35м2 и маза-5м2. Жилището е с всички изложения без север, както и с невероятното съчетание на цялостна морска панорама и горска гледка. Апартаментът е част от комплекс от затворен тип, състоящ се от две пететажни сгради с асансьор, Външен Паркинг, Гаражи и Закрити Паркоместа, Басейн, с Детска секция и достъп само за живущите, външно Барбекю и Беседка, СОТ, Видео наблюдение. Сградата е с отлична поддръжка на общите части. Локация: Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна, с лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, три от най-харесваните плажни ивици на Варна, административни учреждения, банки, училища, автобусни спирки, учебни заведения, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции. РЕАЛНИ ИМОТИ С РЕАЛНИ СНИМКИ samhome.bg. САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    9022424
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    330 m2
  • Етаж :
    5 от 4
  • Публикувана на:
    16/01/2020
  • Обявата е в сайта:
    1533 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.