Офис Варна област с.Гроздьово

  • 985 м2,
  • Етаж 2
Продава

149,900 EUR

Цена/кв.м. 152.18 EUR
Особености

Търговски Център с дейставащи бизнеси и гарантирана доходностНай- актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 3861Отлична локация в непосредствена близост до: Търговският обект се намира точно на центъра в китното варненско село Гроздьово , община Долни чифлик. В близост са еко комплекс Шерба, ловно стопанство Шерба, туристически комплекс Рибарника, язовир Цонево, ботаническа градина Маргарита, коритото на река Камчия минава само на двеста метра от имота които е позициониран на главен път който води към Айтошкия проход. Плаж Шкорпиловци е само на 20 км както и туристически комплекс Обзор.Описание на имота: Представлява двуетажна сграда с магазини и ресторанти с разгърната търговска площ от 985 кв.м. и прилежащо дворно място от 1350 кв.м. Два от ресторантите на първия етаж работят като единият е снек бар за бързо хранене а другия е напълно оборудван ресторант с чисто нова кухня. Три магазина които се отдават под наем с дългосрочни наематели, оборудвана автомивка с навес от 100 кв.м. и голямо дворно място. Втория етаж преставлява огромна търговска зала с кухня, съблекални, складове, санитарни помещения. Огромен потенциал за превръщане в оборатна механа, ресторант, казино или дискотека.Състояние: Вторият етаж е за ремонт, необзаведен. Сграда: Тухлена сграда строена през социализма когато не са правени никакви икономии на бетон, стомана и желязоСАМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    5901858
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    985 m2
  • Етаж :
    2 от 2
  • Публикувана на:
    08/12/2020
  • Обявата е в сайта:
    1235 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    Други имоти Варна област

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.