Амара

  • бул. „Витоша“ 45, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 89 839 1491

Работно време Амара

  • понеделник: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Амара

(Общо гласували : 66 - Рейтинг: 4.5)

Цвети Димитрова

Рейтинг : 5 от 5

Най-доброто йога студио, за мен. Страхотна атмосфера, чисто и удобно, приветливи и винаги усмихнати рецепционисти иии Най-добрата йога инструктурка - Борислава Младенова❤️ Горещо препоръчвам, от сърце!


Kristin Belcheva

Рейтинг : 2 от 5

Залата за практиката беше доста препълнена с хора и всички прозорци бяха затворени, в следствие на това беше изключително топло и задушно, което не ми хареса. За разлика от други стидиа, в които съм била тук не ми обърнаха никакво внимание дали изпълнявам позитв правилно. Повечето хора явно бяха редовни посетители, защото се познаваха взаимно. Като минус мога да подчертая и изключително тясната съблекалня, в която се струпват 20+ жени.


Милена Бояджиева

Рейтинг : 5 от 5

Уникално йога студио с разнообразни практики и отлични инструктори , които биха задоволили всеки вкус! Атмосферата е различна и автентична! Сградата е старинна и залите са много красиво декорирани! Удоволствие е да избягаш от забързания живот на това прекрасно място!Препоръчвам!


Irina Videva-Koleva

Рейтинг : 1 от 5

Единственото хубаво нещо е локацията и разнообразието, което предлагат. На сайта им има възможност за предварително записване, което никой не използва. Поради тази причина в петък се оказах в ситуация да сме 21-22 човека в малка стая. Усещането беше ужасно, претъпкано, задушно, без възможност да се правят качествено упражненията, поради липсата на протранство и опасността да ритнеш главата на жената пед теб. Нямаше дори място за треньорската, тя стояше права и само обясняваше, което за начинаещ не е достатъчно. Разбирам, че искат да печелят колко се може повече, но една политика за записване няма да навреди 😉 Да не говорим за тясната съблекалня, без свободни шкавчета и никакво пространство за преобличане. Претъпкана история...


Elfi Hristova

Рейтинг : 2 от 5

Практиките които съм посещавала са хубави, давам ниска оценка заради крайно малките зали и това, че не се слага ограничение за хората които да влязат на практика. Нямам против задушевна атмосфера, но не е отпускащо и яко през цялото време да се чудиш да не настъшиш или бутнеш съседите. Трябва да има пространство. Така се губи се ефекта на йогата, още повече за начинаещите на които и без друго е трудно.


Ако знаете повече за Амара

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Амара, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Амара