Bank Societe Generale Expressbank

  • бул. „Сливница“ 201, 9009 ж.к. Трошево, Варна, България
  • +359 52 576 855

Работно време Bank Societe Generale Expressbank

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Bank Societe Generale Expressbank

(Общо гласували : 23 - Рейтинг: 3.5)

Елисавета Великова

Рейтинг : 5 от 5

Редно е в тази извънредна ситуация да се актуализира в сайта на банката раб.време на клоновете, които ще работят!Останах изненадана,когато отидох ,а клонът беше затворен! От години съм клиент на този клон,изключително доволна съм от служителката Лиляна и Николета винаги готови да помогнат! Пожелавам на всички да бъдат здрави!


Dani Peleva

Рейтинг : 1 от 5

Преди месец използвах банкомата на клона пред Фое мол Варна. Исках да изтегля 400 лв. Банкомата привидно работеше, но не пусна пари. Погледнах в онлайн банкирането ми и ит сметката ми бяха изтеглени 400лв, т.е трансакцията беше отразена, но аз пари в брой не получих. Влязох в клона на банката да потърся помощ и оттам ми казаха, че тъй като не съм клиент на банката трябва да се свържа с моята банка, но били наясно че банкомата не работи. Никъде не беше отразено това, нямаше бележка на банкомата и хора продължаваха да го ползват. Свързах се със своята банка и оттам задействаха процедура по разследване. Това се състои в изпращане на запитване към банка Експресбанк на междубанково ниво относно проблема. Месец по-късно от моята банка ми казват, че Експресбанк върнали отговор със становище, че в този ден проблеми с банкомата не е имало и отказват да върнат сумата. От моята банка ми казват, че няма какво повече да направят. В случая аз съм с 400 лв по-малко. Всеки банкомат има камера, която записва денонощно, деня и часа на теглене могат да видят как аз вземам картата си от банкомата и не получавам кеш и се чудя няколко минути какво се случва. Накрая на деня банкомата се одитира. Според Експресбанк одита в този ден не показва проблем. Не препоръчвам използване на услугите на тази банка и съм крайно разочарована от липсата им на отговорност!


Yordan Mihalev

Рейтинг : 1 от 5

Обслужването е прекалено бавно и служителите не са очтиви.


живко стоянов

Рейтинг : 5 от 5

Малък но удобен клон на банката


Искрен Стоянов

Рейтинг : 1 от 5

Ужасно бавно обслужване.


Ако знаете повече за Bank Societe Generale Expressbank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Bank Societe Generale Expressbank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Bank Societe Generale Expressbank