Банка ДСК

  • бул. „Александър Стамболийски“ № 101, 1303 ж.к. Зона Б-5, София, България
  • +359 2 939 1651

Работно време Банка ДСК

  • понеделник: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Банка ДСК

(Общо гласували : 29 - Рейтинг: 2.1)

T. Petkov

Рейтинг : 2 от 5

На въпросното място може да се сблъскате с най-некадърното обслужване в света най-вероятно. Организацията е под 0. Два пъти посетих клона и си пожелавам да не ми се налага отново да опра да услугите им. Единственият им плюс, който мога да отбележа е, че работното време е до по-късно, което ме устройва.


ShatteredxLife

Рейтинг : 5 от 5

Отидох със запазен час от сайта им и успях да си свърша работата буквално за 2 минути, без чакане, без драма. Супер удобно.


Ivan Panchovski

Рейтинг : 3 от 5

Компетентно обслужване, но чакахме над 40 минути, за да ни обслужат.


Paolina Yankova

Рейтинг : 1 от 5

Днес ми се наложи да посетя клона. И чаках. Чаках да бъда обслужен предвид, че имаше свободни каси и аз бях единственият чакаш клиент. След това чаках повече от половин час, за да намерят карта, която е приета от тях вчера. Информацията, която получих първоначално е, че е "приета вчера, но изгубена" . След това си почаках още малко, защото звъняха на служителката, която е приела картата ми. Почаках отново. Намериха я! Разбира се, изминаха още 10минути, за да всъщност ме обслужат и да ми дадат картата. Отношението беше под всякаква критика и адекватни очаквания. Предвид факта, че обекта е един от малкото на банката с удължено работно време, се предполага, че ДСК ще назначи компетентни и бързи служители. Освен всичко това, информацията за работното време на клона в Гугъл е грешна и подвеждаща и единствено променена на входа на клона с маркер... Което перфектно олицетворява желанието на служителите на ДСК , за по-добро и адекватно обслужване.


Hari Hristov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително бавно обслужване. Между клиентите има даже пауза от по 5 мин с излизане на касиерите от салона...след като са били 15 мин на гишето. При чакащ 1 човек на опашка и заети 3 гишета ми бяха нужни 30 мин за да бъда обслужен.


Ако знаете повече за Банка ДСК

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Банка ДСК, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Банка ДСК