Calma

  • бул. „Христо Ботев“ 118, 1303 София център, София, България
  • +359 88 750 1618

Работно време Calma

  • понеделник: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 15:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Calma

(Общо гласували : 48 - Рейтинг: 4.2)

Катерина Бояджиева

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря на целия екип и най-вече на нашия проектант Рафаела, за прекрасното обзавеждане което ни направихте. Това е АКЦЕНТ АКВА, който може да видите на сайта им. Домът ни стана топъл и уютен. Много коректно отношение. Успех с новите проекти!


Asen Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволен от всичко - от проектирането, през предложенията за подобрения, изработката и до монтажа - всички срокове бяха спазени и крайният резултат е отличен. Специални благодарности към Стефани и момчетата, които сглобиха кухнята!


Boika Zhekova

Рейтинг : 5 от 5

След като изчетох до тук отзивите мога да кажа, че аз СЪМ доволна от мебелите, които поръчах- обзавеждане за кухня и спалня. Разбира се, че винаги има детайли, които сме пропуснали да уточним с Диляна, но всичко беше коригирано без проблем при монтажа и аз получих обзавеждането си точно както съм си го представяла. Благодаря!


Нели Николова

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасни млади хора. Благодарим за чудесната кухня Много сме доволни. Успех в това, което правите ♥️


Martin Stoyanov

Рейтинг : 2 от 5

Сестра ми също се излъга да поръча кухня при тях, капарирана и всичко както му е реда. Седмица след срока за монтаж нямало изглед да се осъществи, след което й обещаваха за всяка следваща седмица. След четири месеца чакане си поиска парите, тъй като не можеха да кажат точно кога ще има монтаж - много специфични били нейните неща, не били много сигурни, евентуално за следващата седмица и т.н. Работата е доста несериозна, а отношението към клиентите - все едно си им виновен, че си отишъл при тях:( Добре че не поръчах и аз, защото сега се оглеждам и е направо АД с една част от фирмите.


Ако знаете повече за Calma

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Calma, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Calma