Цукерня Савенко

  • ул. „Сердика“ 12, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 88 889 3109

Работно време Цукерня Савенко

  • понеделник: 8:00 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 18:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 18:30 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Цукерня Савенко

(Общо гласували : 262 - Рейтинг: 4.7)

MDB Travel

Рейтинг : 5 от 5

Много съм благодарна на Цукерня Савенко за добре свършената от тях работа и любезното им отношение! Тортата беше превъзходна! Трябваше да бъде изненада, доставена на адрес. Те се съгласиха да направят доставката, въпреки че по принцип не се занимават с това. Доставката беше направена в точно уговорения час. Получи се наистина чудесна изненада! Горещо препоръчвам Цукерня Савенко!


Albena Hubner

Рейтинг : 5 от 5

Любимо място! Уютно и вкусно, а тортите за празници са направо уникални. Винаги моят първи избор!


Antonia Todorova

Рейтинг : 5 от 5

Изключително вкусни торти и на страхотно място. Взимам от тях за всеки повод вече години наред и никога не са ме разочаровали. А сега, когато са и на централно място мога да се отбивам и по-често за кафе с десерт. Сладкарницата е много уютна и е истинско удоволствие човек да поседне и да се наслади на тортите. Единствено лошото е, че всичките им торти са разкошни и всеки път се затруднявам коя точно да поръчам 😁 За фина лека торта горещо препоръчвам Маково-лимонената, от другите шоколадовия трюфел ми е любим, а ако не сте опитвали Лвовски сирник - пробвайте, заслужава си


Joana Tomova

Рейтинг : 5 от 5

Възможно ли е тортата да бъде и красива и вкусна? Отговора се крие в уютната Цукерня на Раковска. Нооо веднъж опитали води до пристрастяване,предупредени сте!


Peter Krystev

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря, че направихте най-вкусната торта за нашия сватбен ден! Всички гости бяха възхитени и казваха, че не са яли по-вкусна сватбена торта! Желая Ви успех и до нови срещи! :)


Ако знаете повече за Цукерня Савенко

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Цукерня Савенко, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Цукерня Савенко