Д-р Росен Калпачки

  • ул. „Константин Иречек“ 17, 1606 кв. Крива река, София, България
  • +359 88 459 7897

Отзиви за Д-р Росен Калпачки

(Общо гласували : 9 - Рейтинг: 2.8)

Range Rover

Рейтинг : 1 от 5

Този е чисто луд с тези цени от 280 до 480 лв, пък и не е толкова голям специалист колкото го изкарват. Подигравки с хората. Незнам кой нормален човек би отишъл при него!


Роза

Рейтинг : 1 от 5

Преглед 5 мин само да му припомня какво се е случило и да ме пита как е времето при нас и това струваше 120 лв а сега го направил 220лв плюс 60 лв ЕЕГ 280 лв


Desislawa Iurukowa

Рейтинг : 1 от 5

Много арогантен, не те изслушва до край. Даде ни схема за епилепсия, която за малко не погуби детето ми. Започнаха много силни гърчове и след като звъннах по телефона да питам какво да правим отговора беше... Еми върнете си старата схема щом мойта не помага. Това не е отговор на лекар и за мен той не е такъв


Ivailo Damyanov (thewildchild)

Рейтинг : 1 от 5

Некомпетентен, вместо да ви излекува ще ви разболее още повече, престъпник! Интересуват го само парите, изобщо не му пука за здравето на хората!


Martin Tomov

Рейтинг : 1 от 5

Нагъл ,безочлив ,скъпчия.Подигравателно държание.Арогантен . Пълен изрод


Ако знаете повече за Д-р Росен Калпачки

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Д-р Росен Калпачки, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Д-р Росен Калпачки