06 РПУ ПЛОВДИВ

  • ул. „Къпина“ 14, 4006 Столипиново, Пловдив, България
  • +359 32 624 195

Отзиви за 06 РПУ ПЛОВДИВ

(Общо гласували : 19 - Рейтинг: 2.7)

Anton Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Едно от най-натоварените полицейски управления, в един район с множество проблеми жители. Въпреки това, работещите в системата на Министерството на Вътрешните Работи, изпълняват своите задължения професионално и с усмивка! Дано не се налага на никой да е тук по лош повод!


Виолета Иванова

Рейтинг : 1 от 5

На 14.09 около 15.30ч.в подлеза на Семинарията беше откраднато поредното колело на сина ми Велосипедът е черен,с преден амортисьор,марка Leader с жълт надпис Моля,който го види да ми пише Много ще бъда благодарна


Dimitar Katsarov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително бавно обслужване на гражданите. Ако искате да ди извадите паспорт или лична карта, си вземете седмица отпуск


MARKO TODOROV

Рейтинг : 5 от 5

Девойчето работеше доста бързо. Влязохме в 11:45 в 12:00 ни бяха приети документите за смяна на два паспорта и две лични карти на мен и съпругата ми. Когато всичко ти е наред явно става бързо.


Виктор Първанов

Рейтинг : 5 от 5

Новото здание промени визията ,отговорността и присъствието на служителите в квартала - видим процес за добруването на гражданите.


Ако знаете повече за 06 РПУ ПЛОВДИВ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за 06 РПУ ПЛОВДИВ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до 06 РПУ ПЛОВДИВ