Академия на МВР

  • ул. „Иван Соколов“ 22, 4402 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 88 237 7517

Отзиви за Академия на МВР

(Общо гласували : 18 - Рейтинг: 4.4)

Стефан Карлов

Рейтинг : 5 от 5

ЦСПП-гр. Пазарджик, към Академия на МВР е основното учебно заведение за обучение на полицейски служители в България. Тук новоназначените полицейски служители преминават курс за първоначална полицейска подготовка, преди да започнат работа в структурните звена на МВР. Също така останалите служители преминават курсове за осъвършенстване на знанията и уменията си в различни насоки и за преквалификация.


Адвокат Николай Петков

Рейтинг : 4 от 5

Много добро полицейско учебно заведение. С дългогодишни традиции в обучението. През 2021г. се навършват 50 години от създаването на училището. Всеки преминал през него има добри спомени. Създава отлични служители за МВР.


Alyosha Iliev

Рейтинг : 5 от 5

1 годишна школа 1992 - 93г. Всичко беше супер: -ТИР -на ниво. - Зала Джудо - Карате -на ниво. - Зала щанги - на ниво. - Плувен басейн - на ниво. - Голям физ., вол., и други салон - на ниво. - Оборудване по кабинети- на ниво. - Преподаватели - на ниво. - Корпуси - на ниво. - Храна и столова - на ниво. - Хигиена - на ниво. Нямам лоши спомени там. Само хубави!!!


Hristo Svetoslavov

Рейтинг : 5 от 5

Бившето СМУ,много изоставена и западнала база


死ϝʅαɱ̶ҽ̶ҽ

Рейтинг : 2 от 5

Ниско ниво на хигиена-Мухъл, плесен, счупени плочки.....Абе, отвратително е! И нека не говорим за състоянието на стените и факта, че леглата са хванати с миши опашки...


Ако знаете повече за Академия на МВР

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Академия на МВР, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Академия на МВР