АЛПИНА КАРС

  • Plovdiv, Brezovsko shose St 145, 4003 Северна промишлена зона, Пловдив, България
  • +359 32 967 967

Работно време АЛПИНА КАРС

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за АЛПИНА КАРС

(Общо гласували : 45 - Рейтинг: 4)

Stanimir Iliev

Рейтинг : 5 от 5

Три закупени автомобила от 2010г. насам Пълно удовлетворение цена-качество. Никакви скрити проблеми. Собственикът - много приятен и земен човек.


K ivanov

Рейтинг : 1 от 5

Италиански бараки с надути цени ... Колите нямат нищо общо със снимките !!!! Нагъл собственик и некомпетентни служители ,който явно си свалят каквото им трябва от колите ...За мен беше напълно изгубено време ,посещаването на тази АВТО МОРГА...


Ivan Ganev

Рейтинг : 5 от 5

Много честно и коректно се работи с тези хора-закупих си кола от там -доволен съм Получих пълно съдействие за всичко


Пламен Пасков

Рейтинг : 5 от 5

Случаят беше не специфичен. Бях си харесал по обявите една кола, която след пробата не ме удовлетвори напълно. Колата беше предплатена. Собственикът Миро предложи връщане на колата, и на заплатената от мен сума. Всичко това в рамките на 1 седмица, през която дори се опита да намери от свои колеги-конкуренти аналогична кола под моите изисквания. За съжаление, времето беше недостатъчно. За сметка на това Миро беше образец за точност, отговорно отношение, без усложнения, главоболия, в срок, без обичайните за нашите ширини увъртания. Човек с поглед към бъдещето. За него принципа "клиентът трябва да остане доволен, даже и когато не стане клиент" се оказаха наистина символ верую, а не просто рекламно клише. С мен поне се получи. Преговорите с него са удоволствие. Има уважение и вслушване в интереса на клиента, винаги търси разумния и справедливия баланс. Следващият път, когато ми потрябва кола, или ще си я поръчам при тях, или ще проверя първо в тяхната автокъща. Държах да го споделя. Коректните и добросъвестни собственици на подобен бизнес са малко, и трябва да ги ценим, и да се знаят. Това е.


Galq Shikirova

Рейтинг : 5 от 5

Коректна фирма ТРЕТА КОЛА ПО РЕД КУПУВАМЕ ОТ МИРО ПРЕПОРЪЧВАМ МНОГО ГОТИН И РАЗБРАН СОБСТВЕНИК


Ако знаете повече за АЛПИНА КАРС

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за АЛПИНА КАРС, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до АЛПИНА КАРС