Dacia Пазарджик Еспас Ауто

  • бул. Пловдивско шосе 103, 4400 Пазарджик, България
  • +359 88 771 7565

Работно време Dacia Пазарджик Еспас Ауто

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 15:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Dacia Пазарджик Еспас Ауто

(Общо гласували : 53 - Рейтинг: 4.5)

Lyudmil Georgiev

Рейтинг : 5 от 5

Най модерния и европейски сервиз и магазин за автомобили в България. Очарован съм от обслужването и отношението към клиента, европейско качество на български цени.


Emilian Venchev

Рейтинг : 5 от 5

Много качествен колектив, всеки един от тях е компетентен в неговата си област, а най-важното всички имат търпение да те изслушат и да ти дадат компетентен отговор, респект и уважение.


Мария Николова

Рейтинг : 4 от 5

Персонала е много отзивчив и въпреки, че търговеца на нови коли почиваше този ден, човекът който беше тим ни предостави телефон за връзка и разгледахме колите за които бяхме там. През месец октомври 2019 год. имахме удоволствието да разговаряме с търговския представител и останахме много доволни от неговата компетентност и дадените отговори на зададените от нас въпроси. Определено ще посетя отново шоурума за да си избера нова кола.


Таня Попова

Рейтинг : 5 от 5

Много впечатлена и очарована от посрещането по повод получаване на автомобила си. Вьпреки ,че нещата вървяха бавно, колектива се справи блестящо . Истински професионалисти. Благодаря им от сьрце. И моля да бьда извинена за всичко ,което сьм им пречинила. Не само аз сьм длъжник в извиненията, а всички които работиха по моята заявка за автомобил. Моля Ви след като прочетете писането ми го направете. Пожелавам им да продължават сьм същия дух и ентосиазьм да работят. Извинявайте. Благодаря ви от сьрце.


Иван Иванов

Рейтинг : 4 от 5

Коректна фирма, добро обслужване.


Ако знаете повече за Dacia Пазарджик Еспас Ауто

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Dacia Пазарджик Еспас Ауто, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Dacia Пазарджик Еспас Ауто