Химическо почистване и промишлено пране ДЕСА

  • ул. „Лерин“ №12, 4002 ж.к. Христо Смирненски, Пловдив, България
  • +359 32 642 770

Работно време Химическо почистване и промишлено пране ДЕСА

  • понеделник: 8:00 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Химическо почистване и промишлено пране ДЕСА

(Общо гласували : 3 - Рейтинг: 5)

Химическо почистване и промишлено пране ДЕСА

Рейтинг : 5 от 5

Фирма ни е създадена през 1989 г и се занимава с пране, химическо почистване и дистрибуция на препарати за почистване и дезинфекция, машини и аксесоари. От 1998 г. сме дистрибутори за Пловдив и региона на Еколаб България ЕООД Американската Фирма Еколаб е една от водещите световни фирми в областта на професионалната хигиена. До началото на 2002год. Еколаб оперира в Европа под формата на смесено дружество с немския концерн ”Хенкел”. Фирмата предлага система от продукти (препарати, уреди и машини) за цялостно поддържане на хигиената в големи обекти от типа на административни сгради, супермаркети, хипермаркети, хотели, заведения за обществено хранене, промишлени предприятия, болници, обществени перални и др. В България през 1997 год. е регистрирана дъщерна фирма Хенкел-Еколаб България ЕООД, която през 2002 г. бе пререгистрирана като Еколаб ЕООД. Тя развива дейност в няколко направления и вече се наложи като най-успешната чуждестранна фирма на българския пазар за професионална хигиена. Наши големи клиенти са търговската верига МЕТРО, БИЛЛА, верига бензиностанции OMV, Търговски център ЦУМ, Райфайзенбанк България, Народно събрание, Крафт Фуудс България, Загорка, Данон Сердика, Полихром ПОАП Кодак, печатницата на БНБ, хотелите Шератон, Кемпински, Родина, Радисън, Хранков, туристически комплекс “Албена”, хотел “Лилия” - Златни пясъци, хотели в курорт Слънчев Бряг, хотел”България” Бургас, ваканционно селище “Дюни” и редица други обекти с поддържане на високо ниво на хигиената.


Ралинцето х

Рейтинг : 5 от 5


Иван Павлов

Рейтинг : 5 от 5


Ако знаете повече за Химическо почистване и промишлено пране ДЕСА

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Химическо почистване и промишлено пране ДЕСА, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Химическо почистване и промишлено пране ДЕСА