Хотел "Елегант"

  • ул. „Професор Асен Златаров“ 14, 4400 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 34 919 298

Работно време Хотел "Елегант"

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Хотел "Елегант"

(Общо гласували : 114 - Рейтинг: 4.1)

Spas (AlieN)

Рейтинг : 5 от 5

Това място се ползва за балове сватби и тържества има стаи за гостите които са препили в ресторанта и могат да си вземат стая за преспиване, и да не шофират пияни. Мястото се намира точно на самия център на град Пазарджик. Около него има и други заведения които гостите на града могат да посетят.


Надежда Цанкова

Рейтинг : 5 от 5

Любезен персонал. Добре подържан. Достъпни цени. Ситуиран в центъра на града. Чисто и красиво място. Има ресторант с много приятна обстановка и добре подбрано меню. Тихо, красиво място за похапване с отлично приготвени ястия.


Bistra

Рейтинг : 5 от 5

В сърцето на града, на тихо място. Събуди ни музиката на птиците. Услужливи домакини. Чисто и уютно.


Kali Petrova

Рейтинг : 5 от 5

Хотелът напълно оправдава името си!! Едно истинско бижу - елегантно обзаведен, по всички европейски стандарти! Обзавеждането е ново, стилно, чистотата е безупречна!! Персоналът също е прекрасен, готов да помогне с намирането на хотела и ориентацията. Закуската е богата и много вкусна. Силно препоръчвам, няма да се разочаровате!! :)


Radomira Angelova

Рейтинг : 4 от 5

Целият комплекс е чудесен!Мястото е страхотно и обслужващия персонал подхожда с разбиране и професионализъм.Препоръчвам да се обърне повече внимание на рекламата и пространството .Така персонала няма да се изнервя и клиентите ще посещават това уникално място с удоволствие... Благодаря за гостоприемството!


Ако знаете повече за Хотел "Елегант"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Елегант", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Елегант"