MDZERO PLOVDIV

  • ул. „Пенчо Славейков“ 34, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 88 347 5832

Работно време MDZERO PLOVDIV

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 13:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за MDZERO PLOVDIV

(Общо гласували : 60 - Рейтинг: 5)

Yolina Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Използвахме услугите на сервиза за смяна на матрицата на лаптоп. Останахме изключително доволни от обслужването и качеството на ремонта. Лаптопът ни беше готов в деня, в който ни беше казано, нямаше абсолютно никакво забавяне. Горещо препоръчвам услугите на MDZERO!


Peter Hristov

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволен от ремонта на лаптопа ми, който беше почнал да пренагрява и издава странен шум, но след профилактиката и ъпгрейда в сервиза работи перфектно. Получих професионално и експедитивно обслужване и подробни обяснения за проблема. Препоръчвам!


Aleks Misheva

Рейтинг : 5 от 5

Изключително добри професионалисти!!! Много бърз сервиз! Смениха ми хард диска , направиха ъпгрейд към SSD - то и ми направиха чиста инсталация на Windows за отрицателно време! Много са коректни! Препоръчвам на 100% !!!


HardStuckDiamond

Рейтинг : 5 от 5

Много добро обслужване, професионализъм, а бе всичко е топа на топа, беше ми се развалил тотално компютъра и успяха да го поправят. ПРЕПОРЪЧВАМ!!! Мога с най-добри чувства да кажа, че това е най-доброто място за поправка на компютри в Пловдив!


Неа Германика

Рейтинг : 5 от 5

Много професионално обслужване в областта на линукс системната администрация и софтуерна поддръжка. Ако някой има нужда от инсталация и поддръжка на софтуер за онлайн обучения върху линукс сървъри ПРЕПОРЪЧВАМЕ!!!


Ако знаете повече за MDZERO PLOVDIV

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за MDZERO PLOVDIV, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до MDZERO PLOVDIV