Premium clean

  • ул. „Крум Попов“ 12, 1164 ж.к. Лозенец, София, България

Отзиви за Premium clean

(Общо гласували : 4 - Рейтинг: 4)

Kiko Filipov

Рейтинг : 1 от 5

Не губете времето си. Може също така да хвърлите дрехите си в кошчето. Не само че е изключително скъпо (за българските и чуждите стандарти), но и обслужването на клиентите е ужасно. Дамите, които работят там, са изключително груби, снизходителни и винаги нещастни. Но това не е най-лошото ... в два отделни случая съсипаха поне 2 ризи. Едно време имаше петна от вино върху бялата ми тениска (която използвам изключително за фитнес залата) и избелваше други графични тройници. Препоръчвам да отидете до химическите препарати в търговските центрове (например Ring Mall), където всъщност използват еко продукти, ако сте в този вид неща.


Vanessa T

Рейтинг : 5 от 5

Отидох в това химическо чистене, тъй като беше наблизо, за да почистя палто и ски яке, което имаше петна по него. Жената, която работеше там, беше търпелива с моя ограничен български и аз си взех дрехите няколко дни по-късно като чисто нови!


ludmila petkova

Рейтинг : 5 от 5


Dana Mechal

Рейтинг : 5 от 5


Ако знаете повече за Premium clean

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Premium clean, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Premium clean