Primo+ Недвижими имоти

  • ул. „Отец Паисий“ 15, ет. 1, 1303 Pette Kyosheta, София, България
  • +359 2 442 4346

Работно време Primo+ Недвижими имоти

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Primo+ Недвижими имоти

(Общо гласували : 166 - Рейтинг: 4.9)

Antonia Bahneva

Рейтинг : 5 от 5

Огромни благодарности към екипа на Агенция за недвижими имоти „Primo+“ и най-вече на брокера Цветан Кънев. Преди да започнем нашето търсене за семейно жилище, имахме сериозни притеснения относно това, което предстои. На база предишен опит и истории на познати и приятели, освен със стреса на пазара, очаквахме да се наложи да се „борим“ и със самите брокери. Благодарение на препоръка, още от началото се насочихме към агенция “Primo+” и специално към г-н Кънев и от първата среща си отдъхнахме. Доверието, което решихме, че заслужава още при първия обстоен разговор, който проведохме относно нашите изисквания и очаквания, беше напълно и дори преоправдано. Получихме бърза и точна информация за състоянието на пазара към момента, не посетихме нито един обект, който не отговаряше максимално на нашите изисквания и едва след три огледа намерихме идеалното жилище за нас. Но дори и тогава имаше за какво да се преборим по време на сделката и можем да кажем съвсем спокойно, че г-н Кънев даде наистина всичко от себе си, за да постигне нашия интерес. Абсолютният професионализъм и сигурността, която чувствахме при работата си с него, ни осигуриха едно спокойно преживяване при вземането на много важно решение в живота ни. Вече не бихме очаквали по-малко от отношението и нивото на брокерите в България, затова при всяка следваща възможност ще работим с г-н Кънев и екипа на “Primo+”, както и ги препоръчваме на всички наши познати и приятели.


Valeriya Traykova

Рейтинг : 5 от 5

Сърдечно благодаря на Primo+ и най-вече на Цветан Кънев. Познавам го отдавна още преди да стане мой брокер. Винаги ми е правило впечатление, че работи усърдно, професионално и винаги има лично отношение към своите клиенти. Започнах да търся своето жилище преди няколко месеца и ясно изложих критериите си към него. Взе присърце бързо това мое решение и изложи моментна картина на пазара. Намери ми много стойностни имоти, някои от които веднага бяха купени, но това не ни отказа. Естествено, и аз не бях лесна клиентка, понякога с доста капризи, но той не се отказа и успя да намери желаното от мен жилище с топ локация. Смея да твърдя, че без него и екипът на Примо+, щеше да бъде много трудно да постигна тази сделка. Препоръчвам горещо услугите на Цецо, защото за него най-важни са клиентите и техните желания!


Georgi Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Искам да благодаря на Цветан Кънев за професионализма и помощта с продаването на имот в София. Благодарение на него, продадох имота по-бързо и за по-голяма сума от това което мислих за възможно преди да говоря с Цветан. След като Цветан направи детайлно проучване на пазара, ме посъветва да опитаме да продадем имота за 10К евро повече от това което мислих аз. Резултата е, че няма и 2 месеца по-късно имота вече е продаден на цена от която съм повече от доволен! Като през целия процес бях редовно информиран за огледи, прогрес с документи, оферти и т.н от Цветан. Също така, не съм вадил нито един документ или друго защото екипа на Примо свърши всичко за мен. Буквално просто отидох да подпиша 1 път предварителен договор и 1 път при нотариуса! Препоръчвам агенцията и Цветан на хора търсещи брокер който си разбира от работата, ще търси клиенти по иновативни начини, ще им спести време и пари а не просто ще им пусне обявата в имот.бг


Gerasim Penchev

Рейтинг : 5 от 5

Искам да изкажа възхищението си и благодарностите ми на целия екип на Primo+ и най-вече на Cvetan Kanev. Човек отдаден на работата си, подхождащ винаги с внимание и детайл към конректния казус. След много на брой срещи и организирани огледи с други агенции и брокери в продължение на над 1.5г. бяхме загубили надежда, че ще открием мечтаното от нас жилище, в един момент търсехме проблема в нас… След срещатата ни с Цецо, детайлното запознаване с нашите изисквания и към кое не бихме направили компромис, благодарение на него само след 3 огледа успяхме да открием това което търсим… и тук не приключи ангажимента му към нас, както в повечето случаи се получава…В продължение на няколко месеца до финализирането на сделката днес, той беше неотлъчно до нас- като започнем от набавяне на документи, връзка с обслужваща банка и инвеститор. Цецо, да кажем БЛАГОДАРЯ е най-малкото, което можем да направим! Желаем ти никога да не губиш хъсът и мотивацията, с които се хвърляш във всяко едно такова приключение. На тези, които четат това и им е омръзнало от некоректни брокери, не се колебайте- Cvetan Kanev е вашият човек!!!


Maria Voinova

Рейтинг : 5 от 5

Искам да изкажа моята голяма благодарност към фирмата Примо+ и специално към Билян. Той прояви голям профисионализъм и лично отношение към сделката имота ни на ул. Гургулят, която въобще не беше лесно изпълнима. Имахме проблеми с малолетен наследник, с документацията, работа с доста хора, много огледи и други. Благодарение на професионалното отношение на Билян и неговият екип казусите бяха разрешени и сделката вече е факт! Препоръчвам го с две ръце. Благодаря


Ако знаете повече за Primo+ Недвижими имоти

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Primo+ Недвижими имоти, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Primo+ Недвижими имоти