Сватбена агенция Радекор

  • ул. „Княз Александър I-ви“ 24, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 89 603 7780

Работно време Сватбена агенция Радекор

  • понеделник: 10:00 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 18:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 16:30 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 17:00 ч.

Отзиви за Сватбена агенция Радекор

(Общо гласували : 45 - Рейтинг: 4.8)

Veronika Stoyanova

Рейтинг : 5 от 5

Специални благодарности на Радка и екипа й за страхотната декорация, организация и отношение! Останахме много доволни от реализицията - всичко беше точно така, както си го представяхме, че и повече! Мисля, че снимките говорят сами за себе си. В деня на сватбата екипът на Радекор успя да се приспособи към лошото време и бързо да реорганизира провеждането на изнесения ни ритуал като съхрани идеята и усещането, което искахме сватбата ни да носи. За последното съм безкрайно благодарна, тъй като не предизвика допълнителен стрес у мен. Желая много успехи и доволни клиенти! До нови срещи!


Plamena Radneva

Рейтинг : 5 от 5

Прексрасна и много старателно изработена декорация на ресторант и арка! Изключително вежливо отношение и всичко беше коректно! Благодаря Ви, че направихте сватбеното ни празненство толкова красиво! :)


Hrisimira Evtimova

Рейтинг : 5 от 5

Невероятно мили, изключителни професионалисти! Поканите ни станаха прекрасни, дизайна беше изцяло съобразен с това, което ни харесва. Препоръчвам на всички и отново хиляди благодарности на целият екип!!!


Stella Nenkova

Рейтинг : 5 от 5

Препоръчвам! Спазиха обявения срок, което е изключително важно при такива събития, за да няма излишно напрежение, изпълниха изискванията ми, а тейбъл картичките са невероятно красиви, нежни и на страхотен картон- хем красив, хем плътен, за да са стабилни. Цената също беше много добра.


Jkjhy Jkjhyy

Рейтинг : 1 от 5

Клиент съм, не съм ви намерила на случаен принцип.Ще сложа колкото заслужава обслужването. Чаках да ми вземете поръчкаката повече от седмица.


Ако знаете повече за Сватбена агенция Радекор

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Сватбена агенция Радекор, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Сватбена агенция Радекор