www.elza.bg - Мъжко и дамско облекло, дрехи за ценители. Онлайн магазини.

Работно време www.elza.bg - Мъжко и дамско облекло, дрехи за ценители. Онлайн магазини.

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 13:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за www.elza.bg - Мъжко и дамско облекло, дрехи за ценители. Онлайн магазини.

(Общо гласували : 13 - Рейтинг: 3.4)

Sevi Ahmed

Рейтинг : 1 от 5

Най- некоректния сайт. Не препоръчвам на никого. Съжалявам много, че се подведох. Стоката, която ти пращат е съвсем различно от това, което си поръчал. Некоректни телефони и адрес за връщане.


Теодор Христов

Рейтинг : 1 от 5

Супер некоректна фирма. Поръчах си бяла риза от тях размер "S", пробвах я, но не ми стана, тогава реших да си поръчам същия модел риза, но размер "M" и когато отивам да взема ризата от офиса на куриера, какво да видя същата риза, която съм пробвал по рано, но в опаковка на която има стикер с размер "M". Пробвах я за всеки случай и отново не ми стана. Опитах се да се свържа с фирмата но без резултат. Не Ви препоръчвам тази фирма. English: Extremely incorrect manufacturer, I personally do not recommend it. I ordered a white shirt from him size "S", I tried it, but it didn't fit me. Then I decided to order the same model shirt, but in size "M" and when I went to get the shirt from the courier's office, I couldn't believe it, the same shirt I tried before, but in a package with size "M" sticker on it. I tried on the shirt just in case and it didn't fit again. I tried to contact the manufacturer, but received no response.


Kolyo Nikolaev

Рейтинг : 1 от 5

Не препоръчвам!!!


Krasimira Dimitrova

Рейтинг : 4 от 5

Управителя е с обратни наклонности.


Teodor Penkov

Рейтинг : 5 от 5

Доволен съм !


Ако знаете повече за www.elza.bg - Мъжко и дамско облекло, дрехи за ценители. Онлайн магазини.

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за www.elza.bg - Мъжко и дамско облекло, дрехи за ценители. Онлайн магазини., може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до www.elza.bg - Мъжко и дамско облекло, дрехи за ценители. Онлайн магазини.