Жар компютърс

  • ул.Гладстон 36, Срещу Дом на техниката, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 653 082

Работно време Жар компютърс

  • понеделник: 9:30 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:30 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:30 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:30 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:30 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Жар компютърс

(Общо гласували : 86 - Рейтинг: 4.2)

Hristo Grozev

Рейтинг : 5 от 5

Отличен избор за компютри и компютърни компоненти. Отлични цени и отношение.


Dimitra Lefterova

Рейтинг : 5 от 5

Препоръчвам на всеки, който има нужда. Прекрасно обслужване


Todor Iliev

Рейтинг : 1 от 5

Внимавайте с този магазин! Трудно може да изискате рекламация и да върнете продукт в него. Ще ви коства много нерви и време. Освен това, често се случва да не спазят гаранцията при дефектирал продукт, закупен от там. Въпросният магазин Неви, работи като франчайз на Jar Computers, но като друго юридическо лице. Закупих UPS от уебсайта на Jar Computers с възможност да си го взема лично от техен магазин в Пловдив. Магазин Неви би трябвало да бъде представител на Jar Computers. Взех UPS-ът, но се указа много шумен. На другия ден реших да го върна в магазина. Собственикът на магазин Неви ми отказа рекламация. Мина с номера, че независимо от това, че съм закупил стоката през интернет от Jar Computers, аз съм я получил от друго юридическо лице от физически магазин. Дотогава не знаех, че магазин Неви нямат нищо общо с Jar Computers. Обадих се в офиса на Jar в София. Благодаря им за съдействието! Те решиха проблема бързо и коректно. Успях да върна продукта чрез куриер до офиса на Jar Computers в София. Съжалявам само за похабените нерви и време при конфронтацията със собственика на магазин Неви. Повече никога няма да стъпя в този магазин. Един съвет...При покупка от онлайн магазина на Jar Computers, изберете опция за доставка до ваш адрес чрез куриер. Не се забърквайте със собственикът на магазин Неви.


Питър Кейси

Рейтинг : 1 от 5

Четири дни след приета поръчка ми заявиха, че тя изобщо не е направена и няма да се изпълни. Потресен съм от подмяната на добрите имтърговски практики от преди няколко години.


Aleksandar K.

Рейтинг : 5 от 5

Предлагат качествен hardware на добри цени. Клиент съм при тях от около 15 години.


Ако знаете повече за Жар компютърс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Жар компютърс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Жар компютърс