Апартаменти Продава Варна

344 апартамента във Варна Продава

Цени на апартаменти във Варна

Квартали във Варна Цена за кв. метър на имот (18/12/2022г)
Център 1443 EUR
Гръцка махала 2126 EUR
Левски 1196 EUR
Цветен квартал 1072 EUR
Трошево 1041 EUR
Възраждане 1 1024 EUR
Възраждане 2 972 EUR
Владиславово 826 EUR
Бриз 1352 EUR
Чайка 1571 EUR
Виница 1021 EUR
Аспарухово 992 EUR
Галата 831 EUR
Кайсиева Градина 944 EUR

Защо да закупите недвижим имот във Варна?

Катедрала Варна - Защо да закупите имот във ВарнаМоже да срещнете дългоочакваният и мечтан от вас дом в един от най-модерните и съвременни градове в страната като Варна. Крайморският ни град, превърнал се в Морската столица на България със своите слънчеви плажове, морски бриз и романтични летни вечери е предпочитана дестинация както от нашите граждани така и от много туристи. Варна е любимо място за отдих за лятна почивка и за всички ценители, които искат да се заредят с глътка изкуство за душата.

Морската ни столица получава постоянна имиграция и поради икономическите възможности, които предлага и разбираемо е по-скъп от околните градове по отношение на цена за квадратен метър в пазара на недвижимите имоти.

Много хора предпочитат морския ни град за закупуване на жилище за живеене или с цел инвестиране поради благоприятния му климат, спокойния начин на живот в уникалните жилищни комплекси в близост до морето както и заради устойчивото развитие на туризма и модернизирането на града. Решаващ фактор е и наличието на висшите училища, в които се обучават студенти от цялата страна и от различни други държави.

Недалеч от Варна се намират най-популярните морски курорти в северното ни Черноморие – „Св.Св. Константин и Елена“, курорта „Златни пясъци“, комплекс „Чайка“ и др. Различните исторически и природни забележителности както и редица възможности за забавления в града и нейните околности, привличат интереса на нашенци и чужденци.

Разглеждайки обявите за продажба на апартаменти във Варна, намирането на желания имот е много по-лесно. Нашият портал за недвижими имоти предлага продажба на апартаменти от собственик във Варна, от агенции за недвижими имоти, от строители и ипотекирани имоти от банки.

Какво трябва да знаете, когато търсите да купите недвижим имот във Варна?

Купуването на недвижим имот е голяма крачка. Трябва да бъдете много внимателни и прецизни при избора си, особено ако купувате за постоянно пребиваване. Има много критерии, по които да се ръководите и сравнявате обявите за продажба на апартаменти във Варна. Важно е да си изясните апартамент с каква квадратура си търсите в града.

Сред възможните предложения вариращи от едностайни до многостайни апартаменти и къщи, трябва да направите правилния избор за себе си. Ориентирайте своето търсене към алтернативи в райони близки до вашия жизнен стандарт, с добра транспортна инфраструктура и имащи висока инвестиционна стойност.

За да намерите стойностен имот с най-добра локация за вас е нужно да направите обстойно търсене сред предлаганите актуални обяви за продажба на апартаменти във Варна.

Местоположението е основен критерий, който директно влияе върху пазарната стойност на недвижимите имоти. Това може да проличи от обявените цени на квадратен метър за продаваните жилища в отделните региони.

Реалистична ли е цената посочена за имота е другият въпрос, на който да обърнете внимание. Някои продавачи надуват прекалено цените далеч от истинската им стойност, на която са оценени. И не на последно място, когато инвестирате в недвижим имот във Варна, трябва да знаете, че близостта до големи булеварди, удобен градски транспорт, паркове и заведения ще повишат качеството ви на живот, а също така ще имат и положителен ефект върху стойността на апартамента- цената му ще нарасне!

Къде са най-евтините апартаменти за продажба във Варна?

Не е нужно да имате задължително висок бюджет, за да инвестирате в покупка на недвижим имот. Следвайте няколко основни критерия при търсене на евтин имот за покупка, а именно:

Район - Най-важният критерий, по който се водят купувачите на недвижим имот е местоположение. Цените на Апартаментите и къщите в квартали, които са по-отдалечени от центъра на Варна, са по-ниски. В момента най-евтините имоти във Варна са в кварталите „Владиславово“ , „Възраждане“, „Аспарухово“ , „Виница“, също и „Кайсиева градина“

Строителство – предлаганите евтини имоти най-често са старо строителство и панелки.

Квадратура – обяви публикувани под заглавия например „многостаен апартамент “,понякога могат да ви заблудят. Този голям многостаен апартамент може да се окаже всъщност имот с реални размери от 45 – 55 кв.м. Затова важно е да се гледа квадратурата на имота, а не да се водите по заглавието на обявата. Съвсем логично е да се направи заключението, че на пазара имоти с по-малка площ се предлагат на по-ниски цени.

В apartamenti.com ще намерите голямо разнообразие от апартаменти (apartamenti) и недвижими имоти в гр. Варна. Ние много добре знаем, че процеса на продажба, покупка, наемане или отдаване на апартаменти и недвижими имоти е свързан с много вълнения и емоции. Чрез apartamenti.com можете да намерите апартаменти,къщи,гаражи или офиси с или без посредник или директно от строителя в град Варна.

За apartamenti.com е много важно да пази интересите на своите продавачи, наематели, наемодатели или купувачи с актуални обяви. По този начин apartamenti.com гарантира сигурност и по-високо качество на обявите ви във сайта ни за недвижими имоти.