Къща Варна област с.Баново

 • 851 м2,
 • Етаж 1
Продава

65,000 EUR

Цена/кв.м. 76.38 EUR
Особености

ЕКСКЛУЗИВНОТИП ИМОТ: Представяме ви за продажба урегулиран поземлен имот с площ 851 кв.м, разположен в село Баново, само на 24 км от Варна, ведно с къща на два етажа и подпокривно пространство, и готов проект с разрешение за строеж за къща с РЗП 250 кв.м. Парцелът е със следните характеристики:Начин на трайно ползване- Ниско застрояване;Кота корниз- 10 м;КИНТ - 0,8;Плътност на застрояване- 40%;Озеленяване - 50 %. Старата къща е със ЗП 25 кв.м и РЗП 75 кв.м.СЪСТОЯНИЕ: Парцелът е с лека денивелация, с правилна форма, с партиди за ток и вода, и асфалтов достъп.Къщата е за основен ремонт.Наличие на проект с разрешение за строеж за къща с РЗП 250 кв.м.ЛОКАЦИЯ: с.Баново, на 24 км от Варна.ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА:Поддържан парцел, с правилна форма и лека денивилация, с богата зеленчукова градина, лозови насаждения, овощни дръвчета, и разнообразие от билки и цветяВ южната част на селото, в близост до центъра, спирка и магазинГорска панорама и уединениеТихо и спокойно място с изключително чист въздухАсфалтов достъп Агенция Варна Хоум съдейства на своите клиенти за отпускане на кредит при най-добрите и изгодни условия. Изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За огледи и допълнителна информация: Милена КолеваТелефон за връзка: 0887525167email: [email protected]

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

 • Код на Обявата :
  9311022
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  851 m2
 • Етаж :
  1 от 1
 • Публикувана на:
  16/05/2024
 • Обявата е в сайта:
  37 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - стара
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Милена Колева, Варна Хоум, +359 887 52 51 67

  Здравейте! Аз съм Милена Колева и съм брокер на недвижими имоти само от три години, но вече сред най-успешните в бранша! Наричам „успех“ усмивките от щастие на доволни клиенти и препоръките, които получавам от тях!

  Други имоти Варна област

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Милена Колева на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Милена Колева на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.