Къща Варна област с.Бърдарево

  • 5301 м2,
  • Етаж 1
Продава

149,990 EUR

Цена/кв.м. 28.29 EUR
Особености

ЕКСКЛУЗИВНОТИП ИМОТ: Представяме ви за продажба реновирана, уютна и функционална къща на един етаж, с бонус приземен етаж, в с.Бърдарево, само на 45 км. от Варна, 49 км от Бургас и 15 км от Долни Чифлик. Имотът е със ЗП 175 кв.м и РЗП от 255 кв.м, състоящ се от: Първи етаж- килер, вътрешно стълбище, входно антре, дневен тракт с кухненска част и трапезария- 60 кв. м. с излаз към балкон, перално помещение, голяма баня с тоалетна, килер/ дрешник и две просторни спални. Има потенциал да се избегне преходността на спалните. Приземен етаж- голямо антре, просторна стая с излаз към балкон и още две помещения с предвидена втора баня с тоалетна и кухненска част, сервизно. Дворното място е 5301 кв.м.СЪСТОЯНИЕ: Къщата е по БДС, напълно реновирана и разширена, като е запазена старата каменна част, и е въведена в експлоатация през 2022 г. Височината на тавана е 3 м. Налични са партиди за ток и вода. Канализацията е със септична яма.ЛОКАЦИЯ: с. Бърдарева, област Варна. Имотът се намира на тихо и спокойно място и чист въздух, перфектен асфалтов достъп и последни 200 м черен, но проходим път.ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА: Къщата е напълно реновирана с висок клас дограма и материали Нов покрив Високи тавани Просторна дневна и спални Навес за един автомобил, с възможност да се завърши като гараж, с "топла връзка" към къщата Стил, уют, комфорт, тишина и спокойствие само на 45 км от Варна Простор и уединение на терен от 5301 кв. м Прекрасна горска панорама Асфалтов достъп и последни 50 м черен, но проходим път На 200 м. от автобусна спиркаЗа огледи и допълнителна информация: Милена КолеваТелефон за връзка: 0887525167email: [email protected]           [email protected]

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    9193343
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    5301 m2
  • Етаж :
    1 от 1
  • Публикувана на:
    17/07/2024
  • Обявата е в сайта:
    52 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Милена Колева, Варна Хоум, +359 887 52 51 67

    Здравейте! Аз съм Милена Колева и съм брокер на недвижими имоти само от три години, но вече сред най-успешните в бранша! Наричам „успех“ усмивките от щастие на доволни клиенти и препоръките, които получавам от тях!

    Други имоти Варна област

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Милена Колева на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Милена Колева на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.