Тристаен апартамент Варна Автогарата

  • 3 стаи,
  • 70 м2,
  • Етаж 7
Продава

94,000 EUR

Цена/кв.м. 1342.86 EUR
Особености

САМО ВЪВ ВАРНА ХОУМТИП ИМОТ: Представяме ви за продажба слънчев тристаен апартамент, с чиста жилищна площ от 58 кв.м, състоящ се от входно антре, кухненски бокс- трапезария с излаз към балкон с изнесена кухня, хол и преходна спалня с обща голяма тераса, баня с тоалетна заедно, и килер.  Имотът се предлага с наличното обзавеждане. Към имота има и прилежащо избено помещение с площ от 6 кв.м..СГРАДА: Имотът е позициониран на 7 последен етаж в тухлена жилищна сграда, с остъклена въздушна възглавница на покрива.ЛОКАЦИЯ: Автогара, Варна.Апартаментът се намира на изключително комуникативно място, и, в същото време, много тихо и спокойно. На метри от МОЛ Варна, Автогара, ГРАНД МОЛ Варна, в близост до центъра, училища, магазини и спирки на градски транспорт.ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА: По имота са правени подобрения, които ще ви спестят много средства Предлага се с наличното обзавеждане и освежен след наемателиСлънчев и изцяло южен апартамент Последен етаж с остъклена въздушна възглавница на покрива Ремонтиран покривС потенциал за преустройство на дневен тракт с две спални и избягване на преходносттаЛокация- изключително комуникативно, но тихо и спокойно мястоАпартаментът е подходящ, както за живеене, така и за инвестиция с гарантирана възвръщаемостСвободно паркиране в междублоковото пространство Агенция Варна Хоум съдейства на своите клиенти за отпускане на кредит при най-добрите и изгодни условия. Изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота.За огледи и допълнителна информация: Милена КолеваТелефон за връзка: 0887525167email: [email protected]

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    7507907
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    70 m2
  • Етаж :
    7 от 7
  • Публикувана на:
    16/05/2024
  • Обявата е в сайта:
    71 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Милена Колева, Варна Хоум, +359 887 52 51 67

    Здравейте! Аз съм Милена Колева и съм брокер на недвижими имоти само от три години, но вече сред най-успешните в бранша! Наричам „успех“ усмивките от щастие на доволни клиенти и препоръките, които получавам от тях!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Милена Колева на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Милена Колева на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.