Анди Дизайн

  • ул. „Македония“ 23, 4013 ж.к. Христо Ботев - Север, Пловдив, България
  • +359 88 462 2388

Работно време Анди Дизайн

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 14:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Анди Дизайн

(Общо гласували : 25 - Рейтинг: 5)

Asya Shumelova

Рейтинг : 5 от 5

Голям избор от мивки, смесители, дръжки за вратички на конкурентни цени. Приятен персонал и добро обслужване


Васил георгиев

Рейтинг : 5 от 5

Страхотен мебелен център за кухненско обзавеждане, гранитни мивки, мивки за баня и домакински уреди за вграждане. Има най-добрите мивки, смесители и електроуреди на най-престижните марки и производители. Страшно голям избор на работни плотове и гърбове и кантове за кухня, кухненски мдф вратички, обков и дръжки, механизми и панти на blum за шкафчетата на кухнята. Много съм доволен от разнообразието и бързото обслужване! Качествено и евтино!


Николай Петров

Рейтинг : 5 от 5

Много голям избор на Електроуреди и уреди за вграждане, мивки и смесите, работни плотове и гърбове, мебелни вратички и други. Пълни магазини с всякакви продукти за кухня - гранитни мивки, стоманени и иноксови мивки, мивки за баня, смесители за баня и кухня...най-разнообразни модели. Електроуреди за вграждане, домакински електроуреди, работни плотове за кухня и сренни панели, декоратични пана, вратички за кухня в много разновидности и цветове. Гранитните мивки за кухня на SANITEC са на топ цена, много качествени и много модели и на композитните мивки за кухня, мивки с изляти плотове. Обков, дръжки и механизми....Винаги пълни магазини с най-качествените неща. Промо цени на комплекти електроуреди, винаги актуални промоции. Широк асортимент на кухненски плотове и гърбаве, поръчките на вратичките идват винаги бързо. Много приятно обслужване и супер уютни магазини. Препоръчвам на всеки, който е решил да си направи нова кухня или освежи старата. Много добър магазин за обзавеждане на кухня, има всичко в него - от плотове и вратички до мивки и смесители за всеки вкус и предпочитания.


николай арнаудов

Рейтинг : 5 от 5

Ниски цени и богат избор на мивки и смесители, електроуреди, плотове и гърбове за кухня. Предлагат се и вратички за кухня и механизми за отваряне. Препоръчвам Анди Дизайн, има всичко необходимо за кухненско обзавеждане!


София Серафимова

Рейтинг : 5 от 5

Мивки, смесители, дозатори, аксесоари, уреди за вграждане,кухненски плотове, стенни панели, мебелни дръжки, мебелен обков, механизми, вратички за мебели, технически камък, принт гърбове, мивки за баня, санитария - всичко това в магазини "Анди Дизайн".


Ако знаете повече за Анди Дизайн

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Анди Дизайн, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Анди Дизайн