Aquazoo center

  • ул. „Перущица“ 23, 4002 Западна промишлена зона, Пловдив, България
  • +359 87 616 3334

Работно време Aquazoo center

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 19:30 ч.

Отзиви за Aquazoo center

(Общо гласували : 137 - Рейтинг: 4.6)

Kamen Zhelev

Рейтинг : 1 от 5

Един от продавачите е непонятно конфликтен и при елементарни въпроси от типа къде се намира дадено нещо, започва да чете нежелани лекции и да дава лично непоискано мнение, да спори със саркастичен тон и като цяло, да пречи на клиентите да купят каквото са решили. Изключително неприятно преживяване е да се пазарува в присъствието на този човек. Със сигурност няма да се върна повече. Едно е да те консултира опитен продавач с нужното внимание и уважение, съвсем друго е да обикаля наоколо, да се хили иронично под мустак и да поставя под съмнение всяка избрана стока. За кученцата, живеещи в терариум, дори няма да говоря. За мен това е легална форма на мъчение и ако имах необходимото пространство, бих купил животното, само за да не гледам как са го принудили да живее като костенурка. Няколко мои познати са посещавали зоомагазина и се оказа, че мненията ни до голяма степен се припокриват. Много жалко, защото магазинът е с удобна локация и е отлично зареден, но само заради отношението няма да се върна повече.


Dima Muteva (Sikena)

Рейтинг : 5 от 5

Персонала е любезен и магазина е добре зареден.


Dani

Рейтинг : 5 от 5

Любезен и компетентен персонал!Страхотен магазин!


Kalina Nedeva

Рейтинг : 3 от 5

Персонала не е особено квалификациран за съвети и насоки относно нормалните изисквания при отглеждане на различните видове животни.


Adriana Krivcheva

Рейтинг : 4 от 5

Много добре зареден магазин,разполагат с доста голям асортимент от продукти,необходими за отглеждане на домашните любимци


Ако знаете повече за Aquazoo center

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Aquazoo center, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Aquazoo center