Байвет

  • ул. „Георги Данчов-Зографина“ 2А, 1000 София център, София, България
  • +359 87 634 8415

Работно време Байвет

  • понеделник: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 19:00 ч.

Отзиви за Байвет

(Общо гласували : 262 - Рейтинг: 4.6)

Kristian Mitov

Рейтинг : 2 от 5

Водихме кучето си повече от 3 години в тази клиника. Мисля, че специалистите там разбират добре от работата си. От друга страна, заради сравнително големия брой служещи там, не винаги успяват да обърнат достатъчно лично внимание на пациентите и стопаните им. Например, когато има записан час по телефон, с предварително описани симптоми, на място никой не знае защо отиваме и отново се налага да обясняваме на нов служител. Затова ние решихме да се насочим към по-малка клиника, където има по-лично отношение. За спешни и инцидентни случаи Байвет е добро решение.


milena toshkova

Рейтинг : 5 от 5

Препоръчвам услугите предлагани в клиниката! Изключителна човечност, спасиха неведнъж живота на моята котка. Професионално обслужване, приветлив, любезен и изпитващ съчувствие към страданието на животните и техните стопани персонал!


Dani Zh

Рейтинг : 5 от 5

Изключително всеотдайни към животните, винаги готови да помогнат. Доказали са професионализма си и умението да предложат точното решение за всеки проблем.


boyka bashlieva

Рейтинг : 5 от 5

Чудесни лекари, внимателни и компетентни! С едно предварително обаждане по телефона всичко се случва много организирано, без излишно чакане и опашки. Препоръчвам!


Georgi Iliyanov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително нагли и непрофесионални. Направиха кръвни изследвания за инфекциозни болести на котаракът който е болен и куца, след което казаха че ТЕ до 1, МАКСИМУМ две седмици ще ми се обадят да кажат какви са резултатите. Аз звъннах в края на втората седмица за да питам какво става. Най безпардонно и нагло ми се обясни, че “човекът” който отговаря за тях бил болен и няма резултати(а те принципно излизат за няколко дни). Реших да изчакам седмица и отново да звънна(на 3тата седмица вече), когато още по нагло ми се обясни, че човекът още е болен и изследванията ги няма, един вид да се оправям тях не ги интересува това, че са поели ангажимент за болно коте да кажат какво става. Силно ви препоръчвам да не си губите времето с тези хора и да бягате надалеч!


Ако знаете повече за Байвет

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Байвет, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Байвет