Български книжици

  • ул. „Аксаков“ 10, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 980 6950

Работно време Български книжици

  • понеделник: 9:30 ч. – 19:30 ч.
  • вторник: 9:30 ч. – 19:30 ч.
  • сряда: 9:30 ч. – 19:30 ч.
  • четвъртък: 9:30 ч. – 19:30 ч.
  • петък: 9:30 ч. – 19:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Български книжици

(Общо гласували : 146 - Рейтинг: 4.8)

Гергана Василева

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некоректни! Поръчах си книга през сайта им и тя ми беше изпратена БЕЗ опция преглед. Цял ден от 9 сутринта звънях на посочения номер да помоля да ми добавят опция преглед, но никой не благоволи да вдигне. Накрая към 17 часа една кисела и тросната лелка ни заяви, че спиди нямали опция преглед.. Що за безхаберие???? Спиди имат опция преглед за да се убедиш, че получаваш това което си поръчал в добър вид! И не струва нищо на изпращача. Отказа за съдействие беше показателен. Никога не бих повторила покупка при Вас и ще препоръчам на познати и приятели да Ви избягват!


Мартин Жеков

Рейтинг : 5 от 5

Място, в което можеш да намериш рядка научна литература, и не само научна.


Бойка Христова

Рейтинг : 5 от 5

Малко пространство, но целия свят се побира там! Ще ви трябва малко време за да се ориентирате, но веднъж проумели логиката на подреждане, лесно ще намерите каквото търсите. А още по - лесно ще е да попитате обслужващите книжарницата за даден автор, дадена книга или сектор с определена тематика. И няма невъзможни неща - неналични в момента книги могат да бъдат поръчани. А ако искате да направите подарък на приятели чужденци - това е мястото. Можете да ги впечатлите с чудесни двуезични книги за България! Но когато посещавате тази книжарница, си отделете повече време, защото там понятието "време" има други измерения!


Anton Angelov

Рейтинг : 5 от 5

Според мен това е най-добрата книжарница в София 👍


Tedy Marinova

Рейтинг : 4 от 5

Много добра книжарница - имат чудесен подбор на заглавия, макар че човек е по-добре да пита за търсената книга, а не да разчита сам да я открие. Иначе е приятно да откриваш там заглавия, които няма да намериш по моловете и големите вериги.


Ако знаете повече за Български книжици

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Български книжици, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Български книжици