Денонощен Ветеринарен Кабинет д-р Георги Колев

  • ул. „Михаил Такев“ 6, 4000 Съдийски, Пловдив, България
  • +359 89 925 2996

Работно време Денонощен Ветеринарен Кабинет д-р Георги Колев

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Денонощен Ветеринарен Кабинет д-р Георги Колев

(Общо гласували : 27 - Рейтинг: 3.9)

Емилия Инчева

Рейтинг : 1 от 5

Година по-късно пиша отзива си за д-р Георги Колев. През май 2021 кучето ми беше нападнато от питбул и ухапано на врата. Заведох го същата вечер на преглед в този ветеринарен кабинет. В мизерните условия “докторът” му заши раната с думите “3 дни на антибиотици и ще се оправи”. Впоследствие разбрах, че ухапна рана не се шие, а се поставят дренажи и се оставя раната да диша. Два дни след манипулацията гушата на кучето ми беше увиснала до земята от течност. Освен че за 3 дни не се оправи, но и 8 месеца други лекари трябваше да лекуват пораженията от ухапването и от некадърността на г-н Колев. Не просто не го препоръчвам, а с две ръце приветствам всички да търсят другаде помощ. Снимката е направена три дни след поставянето на дренаж и изтичането на 2/3 от течността, насъбрала се след зашиването.


Fo To

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволен. Търпелив и страхотен специалист! За кратко време успя да реагира и да предложи адекватно лечение за малкия ми домашен любимец. Препоръчвам го!


Ralica Shekerdjieva

Рейтинг : 1 от 5

Бях отпред, беше светнато. Звънях, но без отговор. След 5 минути изгаси осветлението и продължи да не ми вдига.


Dimitar Dimitrov

Рейтинг : 1 от 5

Отидохме по спешност в ранните часове, внимание почти никакво, не ни отговори на супер елементарни въпроси като какво да правим, ако не се оправи кученцето. Ако искате грижа и внимание отидете в Провет.


Viki Tsaryova

Рейтинг : 1 от 5

Отвратително. Бях пред врата на кабинета, позвъних на номера който бе посочен на нея и получих консулиация ПО ТЕЛЕФОНА с препоръка да отида някъде другаде където могат да направят исследования. И това е ДЕНОНОЩЕН кабинет.


Ако знаете повече за Денонощен Ветеринарен Кабинет д-р Георги Колев

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Денонощен Ветеринарен Кабинет д-р Георги Колев, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Денонощен Ветеринарен Кабинет д-р Георги Колев