Книжарница "Петър Берон"

  • ул. „Цар Шишман“ 2, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 88 510 0596

Работно време Книжарница "Петър Берон"

  • понеделник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 19:00 ч.

Отзиви за Книжарница "Петър Берон"

(Общо гласували : 27 - Рейтинг: 3.1)

Ani Kodjabasheva

Рейтинг : 1 от 5

Силно неприятно място с лошо обслужване. Честно казано не знам как все още съществува. Edit: В допълнение мога да отбележа, че тонът на отговора от собственика по-долу сам по себе си казва достатъчно. Преценете си дали бихте искали да сте клиент на бизнес с подобно отношение.


Silvya Angelova

Рейтинг : 3 от 5

Хубава малка книжарничка в центъра на града. Но и точно, защото е малка е много тясна и неудобна ако ти се наложи да търсиш някоя книга. Затова пък продавачите са мили и отзивчиви и винаги откликват на запитвания и молби. И все пак би могло да се помисли нещо за самия изглед на книжарницата отвътре.


Georgi Bochukov

Рейтинг : 1 от 5

Грубо обслужване спрямо мен , моето време и чувства!!!Обърках по погрешка името на сборника който ми трябваше, двамата работещи ми се смееха,този на касата посмя да ми каже, че съм спал, когато съм ги записвал,а аз веднага щом го сгреших се поправих,човека на касата ме гледаше злобно и говореше на висок тон,а другия се хилютеше през цялото време!!!Отишъл съм там за да си набавя нужните помагала и сборници,дадени от училище,а не да ми четат конско за грешка , щом е нормално всеки да допусне поне една грешка в живота си , НЕ ВСЕКИ Е ПРЕГЕКТЕН!Ако следващият път щом вляза там за останалите тетрадки и днешната сцена се повтори,не само ще си изкажа мнението високо,а може да стигне до шамари и чупене на пръсти един по един лично от мен!Хубав ден и бъдете здрави далеч от този обект!!!


La.P.

Рейтинг : 1 от 5

Крайно груб човек обслужва вътре! След като ме разкара многократно, а аз му цитирах точно какво ми каза, започна да ме обижда с лични напатки. Безумно за една книжарница, не препоръчвам на никого да влиза там!


Toni Shopov

Рейтинг : 5 от 5

Малка книжарница, но е на удобно място и с услужлив персонал, който компетентно ще ти помогне да намериш това което търсиш.


Ако знаете повече за Книжарница "Петър Берон"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Книжарница "Петър Берон", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Книжарница "Петър Берон"