Обувки Dima - ул. Екзарх Йосиф 7

  • ул. „Екзарх Йосиф“ 7, 1000 София център, София, България
  • +359 87 630 0123

Работно време Обувки Dima - ул. Екзарх Йосиф 7

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 19:00 ч.

Отзиви за Обувки Dima - ул. Екзарх Йосиф 7

(Общо гласували : 112 - Рейтинг: 3.7)

Borislava Kirilova

Рейтинг : 1 от 5

Обувки от две обувания и са тотална щета ,иначе не са никак евтини.Рекламацията се влачи с месеци,а управителката се крие зад некоректното и непрофесионално отношение на персонала.


Lubo Vanev

Рейтинг : 1 от 5

Много лошо качество! Обувките ми се разлепиха за 1 месец непоправимо. Изкарвал съм години с 3 пъти по-евтини обувки.


Krum Ovcharov

Рейтинг : 4 от 5

Добро отношение към клиента. Спокойно място (поне в моя случай нямаше много купувачи)


katerina ivanova

Рейтинг : 1 от 5

Търсих кожени зимни обувки, продадоха ми мушамени пропускащи водата обувки. Платих солидна сума за пълни боклуци. Когато се свързах с тях за рекламация веднъж ми казаха, че не могат да ми помогнат, после спряха да ми отговарят. От този магазин повече никога няма да си купя нищо!


Mariyana Mincheva

Рейтинг : 1 от 5

Лошо обслужване и ниско качество за високи цени! Дори и да си поръчате обувки за над 100лв доставката до ваш адрес се плаща от вас! Връщането е за сметка на клиента също! Умалени са им номерата! Ходих до физически магазин, за да премеря и да преценя номера на място, не запазвали обувки, с нежелание служителката в кол центъра им ми запази някви обувки на Екзарх Йосиф, като отидох на място чаках продавачката да ги изрови отнякъде, обувам обувките, които са ми предоставени като 39ти номер - дясната е широка, а лявата стегната - на дясната обувка беше изчегъртан номера и нарочно откъснат от серийния номер, а лявата обувка беше 41 номер!!! Адекватно ли е това за обувки за 185лв? Искам отговор на въпроса “Защо да подкрепям българското производство, което не се грижи за клиента и го цака с пари и качество, вместо да пазарувам от доказани чуждестранни марки и сайтове, които са наясно какво е то - отношение към клиента! Дано световните обстоятелствата ви се отразят и на вас и си вземете поука, че няма как да продавате боклуци с големи надценки и да гледате като телета и да не можете да дадете адекватен отговор защо са ви в такова състояние обувките!


Ако знаете повече за Обувки Dima - ул. Екзарх Йосиф 7

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Обувки Dima - ул. Екзарх Йосиф 7, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Обувки Dima - ул. Екзарх Йосиф 7