Пловдивски културен институт

  • ул. „Иван Перпелиев“ 5, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 88 477 7050

Работно време Пловдивски културен институт

  • понеделник: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Пловдивски културен институт

(Общо гласували : 34 - Рейтинг: 4.6)

Borislav Arapchev

Рейтинг : 5 от 5

Приятно място с много културни, практически и спортни занимания за деца и възрастни. Чисто е и поддържано. Обслужването е любезно. Долу има кафене, ако трябва да почакате.


Иванка Узунова

Рейтинг : 3 от 5

В центъра на града. До понеделник пазара. В сградата има тоалетна. Провеждат се тренировки, предимно танци за деца - хип - хоп, модерен балет и т. н. Има и картини на първия етаж, които се продават.


Lili Belqta

Рейтинг : 5 от 5

Основна цел на Пловдивски Културен Институт е да участва активно в обществения живот на града, да подкрепя развитието на самодейни и професионални групи, клубове, състави, формации, центрове, студия, действащи в сферата на култура, изкуство, музика, танци, фолклор, театрално изкуство, духовно знание и спорт. Приоритет в дейността е организирането на различни форуми, фестивали, семинари и лекции за нетрадиционни методи на лечение, личностно развитие, общуване и здравословен начин на живот. Пловдивски Културен Институт се намира в сърцето на Пловдив между стария и нов град в напълно самостоятелна и уникална сграда. Разполага с 6 модерни и комфортни зали, с две отделни, оборудвани, комфортни съблекални – мъжка и дамска, с душове и санитарни възли. Доброто местоположение и организация, функционален дизайн и изчистени пространства, модерно оборудване и съвременен комфорт предоставят възможност за провеждане на различни културни и музикални прояви, изложби, музикални класове, репетиции, тренировъчни сесии, танцови и театрални занимания, работа на спортни, музикални школи, формации, студиа, клубове, кръжоци, а също и провеждане на различни форуми, семинари, събития, курсове, лекции, презентации, демонстрации, фестивали, симпозиуми, литературни четения и др.


Mariana Petrova

Рейтинг : 5 от 5

Изключително място! Тук може да осмислите свободното си време, да намерите нови приятели и да си прекарате добре!


Temenuga Kitinova

Рейтинг : 5 от 5

Страхотни зали.


Ако знаете повече за Пловдивски културен институт

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Пловдивски културен институт, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Пловдивски културен институт