Посолство на Австрия

  • ул. „Шипка“ 4, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 932 9032

Отзиви за Посолство на Австрия

(Общо гласували : 18 - Рейтинг: 4.9)

Сергей Сербезов

Рейтинг : 5 от 5

Австрия проявява много повече разум от разни гинеколожки, борели, шолци и макрони!


Nadezda Milcheva

Рейтинг : 5 от 5

Изключително любезни, отзивчиви и коректни, Благодаря Ви от сърце!


Petar Gavrilov

Рейтинг : 5 от 5

Напомня за времената на Австро-Унгария.


Mr Pathan

Рейтинг : 5 от 5

Отидох да кандидатствам за шенгенска виза за пакистански паспорт за майка ми. Невероятно обслужване. Отнема само 8 дни, за да си върнем паспорта. Службата за справка и отговорът от консулството е много бърз. Персоналът е много професионален и услужлив. Паспортът може да бъде взет само от заявителя. И можете да отидете с вашия преводач или с всеки член на семейството, който говори немски или английски. Много съм изумен от целия опит с австрийското консулство, тъй като съм се занимавал и с други консулства за шенгенска виза, но това е по-лесно и ясно. Ще получите имейл от консулството, след като визата ви е готова за получаване. Времената са само от 10:00 до 12:00 ч. от понеделник до петък. И след като сте тук, трябва да натиснете бутона в 10 сутринта на вътрешния телефон отвън и тогава те ще ви отворят вратата, за да влезете вътре и да кандидатствате за виза или други услуги, от които се нуждаете. Отново голямо благодаря на австрийското консулство, че ни улесни по време на този процес. Дата 29-08-2019


Alexey Elman

Рейтинг : 5 от 5

Пожелавам и всички други консулства да бъдат като това с изключително приятен и услужлив персонал. Страхотно преживяване.


Ако знаете повече за Посолство на Австрия

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Посолство на Австрия, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Посолство на Австрия