Посолство на Гърция

  • ул. „Сан Стефано“ 33, 1504 Doctor's Garden, София, България
  • +359 2 843 3085

Работно време Посолство на Гърция

  • понеделник: 8:30 ч. – 16:30 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 16:30 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 16:30 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 16:30 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 16:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Посолство на Гърция

(Общо гласували : 53 - Рейтинг: 3)

Aryan Moazeni

Рейтинг : 1 от 5

Лошо държание, несериозни, неточни и ви губят парите само


Сергей Сербезов

Рейтинг : 4 от 5

Централно място са заели...


ГЕОРГИ КИРЕВ

Рейтинг : 5 от 5

Много добро обслужване!


Arash Moazeni

Рейтинг : 1 от 5

За съжаление трябва да кажа, че в консулския отдел работят много необразовани и невъзпитани хора. Никога не сме виждали г-н консула. Само двама души работят, за да получат документите. Единият не може да говори английски, другият не може да говори български! Доказахме, че искаме да купуваме имоти в Кавала, направиха ни много неприятности и от всеки един от нашата група получи от 20 до 105 страници документи. Дръжте ни все едно са полицаи, а ние сме виновни хора и ви казват, че сте иранци и рискови хора!!! Днес един от тях ми се обади да дойда да взема паспортите. Повече от 40 минути чаках за паспорти. След това, когато попитах един от тях, че кога мога да получа паспортите си? той ми извика: Отиди от другата страна на офиса и мълчи! Казах му как се осмеляваш да говориш така? Мислиш ли, че кой си? Той ми каза, че ще ти кажа кой съм и даде на нашата група само 2 дни и една нощ виза!!!! 29 и 30!!!! Когато попитах защо? Той каза, че системата дава така, защото имате резервация за хотел за един ден!!!! Имам всички документи и ще докажа всичко.


Arman

Рейтинг : 1 от 5

След всички неприятности, които преживях, време и пари, похарчени (или по-добре казано пропилени) и чакане толкова дълго време за отговор, получих 2 дни виза. Имам предвид това клише ли е или шега? 2 дни и 1 нощ, например какво очаквате да направя с него? Сватба за една нощ? Колко гръцки... Клоуните са по-сериозни от тези момчета.


Ако знаете повече за Посолство на Гърция

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Посолство на Гърция, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Посолство на Гърция