Провет

  • Пловдив, ж.к. Тракия, срещу блок 83, 4000 Тракия, Пловдив, България
  • +359 87 928 5209

Работно време Провет

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Провет

(Общо гласували : 1118 - Рейтинг: 4.4)

Margarita Dzhelepova

Рейтинг : 5 от 5

Най-милият и отзивчив екип, който се погрижи и успешно излекува нашият Бари в една наистина тежка и критична ситуация за всички нас! Благодарим от сърце за всичко, което правите за нас и нашите домашни любимци, за вашата всеотдайност и професионализъм 🙏!


Mladen Kisov

Рейтинг : 5 от 5

Много професионално отношение! Доктор Димитров махна тумора на нашето куче Томи. Лечение, терапия, компетентност всичко на ниво. Винаги бих отишъл отново там при нужда.


Vladislav Dimitrov

Рейтинг : 4 от 5

Забити осили в дясното ухо и под третия клепач. Клиниката на ниво, само забелязах че някои хора не останаха доволни от рецепцията (за проблемни цени или за спешните случаи). Д-р Пламен Стоянов - страхотен специалист, спокоен, отзивчив - само с един поглед разбра къде се крие един от осилите, за който дори не подозирах. Обесними как да я държа при ваденето им (кучето бе спокойно и не се изплаши за миг че и бъркат в ушите с някакви тънки клещи). А за третия клепач, ваденето стана дори по-лесно и от дясното ухо. Само един въпрос не ми е ясен, защо се таксуват 2 отделни зони за вадене на осил, а не са в една категория при такива анологични обстоятелства: ухо 15лв. ; око 15лв, но за такъв случай в неделя вечер след 21:00 не мога да имам оплаквания. В крайна сметка, здравето на кучето е най-важно.


Надежда Бакалска

Рейтинг : 5 от 5

Работят денонощно и са на нужното ниво. Страхотно посрещане и обслужване, личи си, че са професионалисти. Любезни и грижовни към животинките, а и дават нужната информация на собствениците. Въпреки, че ги посетихме през нощта, бяха усмихнати и изключително отзивчиви. Препоръчвам!


Yordan Yordanov

Рейтинг : 1 от 5

Без коментар имаше клиенти с малко котенце и не ги приеха докторите правели операция !!!! Ще се молим да не ни става нещо на животните и да са на операция........ След обаждане че идвам от Северна България и ще имам закъснение казаха добре!!! И като пристигнах не ме приеха по същата причина. .....


Ако знаете повече за Провет

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Провет, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Провет