Смарт бейби

  • ул. „Княз Борис I“ 117, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 87 894 0155

Работно време Смарт бейби

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:05 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 16:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Смарт бейби

(Общо гласували : 33 - Рейтинг: 4.9)

Pavlin Linno

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасен място с вежлив и компетентен персонал. За разлика от повечето магазин за деца, техния акцент е върху дървени играчки, които развиват малчуганите, а не скапаните пластмасови боклуци, които се продават навсякъде. Препоръчвам! ;)


Александра Михайлова

Рейтинг : 5 от 5

Истински шоурум за играчки - всичко може да бъде видяно, докоснато и тествано. Вземете си тестер, като ходите :) Разнобразието е огромно, подбран прецизно и качествен асортимент. На това място ще получите персонално и топло отношение, подкрепено с висок професионализъм и познания. Усещането е различно - пробвайте го задължително!


Georgi Kolev

Рейтинг : 5 от 5

Купувал съм няколко пъти детски играчки от Smart baby и съм изключително доволен от разнообразието, което предлагат и от качеството на продуктите. Играчките се харесват на децата , което е и най - важното. Посещавал съм и магазина в гр.София. Продавачите бяха изключително любезни и отзивчиви. Препоръчвам.


Denitsa Racheva

Рейтинг : 5 от 5

Харесва ми обслужването и продуктите са много добре подбрани. В магазина ни посрещат винаги с усмивка и мога да си избера на спокойствие, както и да ми помогнат с избора, когато имам нужда. Атмосферата и интериора също са приятни, а наскоро разбрах, че правят и работилнички за деца. Всичко това показва цялостно отношение към децата, а и към родителите!


Nikolay Skorchev

Рейтинг : 5 от 5

Очарован съм от обслужването, изключително любезни. Взехме няколко играчки за племениците ми има много интересни неща.


Ако знаете повече за Смарт бейби

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Смарт бейби, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Смарт бейби