Събуей

  • 33, бул. „Александър Стамболийски“ Blvd, 1301 Old City Center, София, България
  • +359 87 760 2583

Работно време Събуей

  • понеделник: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за Събуей

(Общо гласували : 401 - Рейтинг: 3.8)

Зорка Ив

Рейтинг : 3 от 5

Не ям месо и приятно съм изненадана от новото безмесно ВЕГАН меню в Subway и обичам сандвич вегански от събуей. Никакво месо .Вече в Събуей са пуснали без месо и без животински продукти веган бургери и меню което е супер.Веган значи да не убива човек животинки сладки за да ги яде като козички агънца прасенца , веганът им се радва като на деца до края на живота им. Жестоко е да се убиват животни особено за месо.Месото е вредно доказано е и растителната храна е досгатъчна и за деца дори .Млякото яйцата месото са вредни. English:.Go vegan.The meat is murder.Have vegan menu it is greate.


Borislav Elenov

Рейтинг : 4 от 5

Приготвят храната добре и по стандарти. Персонала не е от най-любезните. Поддържа се чисто.


Боряна Георгиева

Рейтинг : 3 от 5

Както всичко, впечатленията зависят главно от персонала, от хората. Има една дама, която работи там и обслужването е доста на ниво и надскача длъжностната ѝ характеристика! Тя беше сама на смяна, когато ми се падна да ме обслужва и го направи по приятен и отзивчив начин! Както трябва да е, професионално! 🌟🌟🌟🌟🌟 От друга страна има двама младежи, които са точно обратното. Те ме обслужиха тази вечер. Не може персонал да пропусне главната съставка от сандвича и да не го препече по стандарт! Все пак това е работата му! Има хора и хора на този свят. Едните се грижат за клиентите, стараят се, сменят продуктите и така нататък. Другите обаче са там, за да мине номера и да си вземат заплатата! Subway е вкусна верига, но е важно кой и как ще те обслужи! Все пак идеята е клиента да е доволен и да иска да намине отново, нали?! 🙂


dooms day

Рейтинг : 1 от 5

Казваш им без чушки, те сложат 1 кило чушки


Biser Baldjiiski

Рейтинг : 1 от 5

Много арогантен персонал...поздравяваш не отговарят хвърлят храната в едни тарелки от пред...


Ако знаете повече за Събуей

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Събуей, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Събуей