Ветеринарна Клиника "Мей"

  • ул. „Найден Геров“ 4, 1612 Хиподрума, София, България
  • +359 88 861 5426

Работно време Ветеринарна Клиника "Мей"

  • понеделник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 15:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Ветеринарна Клиника "Мей"

(Общо гласували : 272 - Рейтинг: 4.7)

kristina panayotowa

Рейтинг : 5 от 5

Много добър и компетентен доктор! Действа бързо и адекватно.Много добро отношение-обича работата си и това си личи,не работи само и единствено с цел печалба ,както повечето . Подхода му към животните е уникален и лесно се предразполагат и са максимално спокойни. Оперира моето кученце като всичко мина точно както каза и обеща. Възстановяването мина супер бързо и без никакви странични проблеми.Много съм доволна за пръв път срещам толкова сърдечен човек в тази сфера,който гледа да помогне преди всичко.Препоръчвам с двете ръце 😊


Iulian Nikolov

Рейтинг : 5 от 5

Доктор Караджов ! Благодаря ви, че премахвате мъките на 12 годишната ми проблемна Немска Овчарка. Вие сте магьосник! Благодаря ви, че кучето ми е здраво, щастливо и добре оперирано няколко пъти ! Всичко това , което правите се надявам да ви се върне във живота във всеки един аспект.. Заслужавате го!


Зорка Ив

Рейтинг : 3 от 5

За диагностик старшият ветеринар онколог става,но нямат условия за да се нарече клиника.Малко кабинетче с две-три стаички от по 10 ина кв.м.Няма рентген нито условия за сериозни операции май.


Stoyan Petrov

Рейтинг : 5 от 5

Единственият честен лекар ! На нас нямаше как да ни се помогне , защото ""вече ни бяха помогнали ""! Отказа операция , за която ни бяха убедили , че е възможна . Тя беше абсурдна ! Ще спестим още болка на нашата прекрасна Линда ! Благодарим за човечността ! Препоръчвам !


Росица Шопова

Рейтинг : 5 от 5

Преди точно една година заведох улична котка, която случайно попадна в нас, на преглед. В последствие се наложи и операция. Не знаех дали да я задържа, екипът на клиника МЕЙ ме убеди да я задържа и от година насам ме дарява с безрезервна любов.


Ако знаете повече за Ветеринарна Клиника "Мей"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ветеринарна Клиника "Мей", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ветеринарна Клиника "Мей"