Ветеринарна клиника Новет Каменица

  • ул. Архитект Камен Петков 58 вход откъм, ул. „Ралица“, 4017 Каменица 2, Пловдив, България
  • +359 32 622 296

Работно време Ветеринарна клиника Новет Каменица

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Ветеринарна клиника Новет Каменица

(Общо гласували : 187 - Рейтинг: 4.5)

stelisanable

Рейтинг : 5 от 5

Кастрирахме кучето си в тази ветеринарна клиника. Операцията мина без проблем. Още на следващия ден кучето започна да се храни и да играе и не изглежда да е травмирано. По препоръка на доктора на кучето му бяха дадени допълнителни успокоителни и обезболяващи. На втория ден след операцията, едвам я удържаме да не тича и скача. Да, цената беше малко по - висока, но според мен си заслужава. И да, преди самата операция те питат дали на кучето са му правени преди кръвни изследвания и ако не са - дали искаш да му бъдат направени таква. Никой не те задължава. Ние бяхме много притеснени за кастрацията, докторът подробно и търпеливо ни обясни всичко и отговори на въпросите ни. Нормално е за по- добро отношение и качество да се плати повече.


Sam Tarapata

Рейтинг : 5 от 5

Най яка клиника в Пловдив с най нолям спектр на услуги которые аз виждал.


Daniela Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотни професионалисти. При тях Гарфилд беше в сигурни ръце. Доверете им се.


Mihaela Chavdarova

Рейтинг : 5 от 5

Благодарности за Д-р Младенова, много мило, любезно и професионално отношение, от 2 месеца обикаляме клиники и ветеринарни кабинети в града и не бяхме срещнали такова добро отношение. Препоръчвам!


Svetlana Dimova

Рейтинг : 5 от 5

Най-добрата ветеринарна клиника в Пловдив. И в двата филиала работят изключителни професионалисти, а техниката и оборудването са на високо ниво! Отношението на всички доктори към животните е страхотно, обясняват много подробно и компетентно както за здравословен проблем с животинчето, така и за превенция на заболявания. По отношение на хигиената мога да кажа, че това се единствените клиники, в които тя е перфектна! Поддържат богато разнообразие от качествени храни за домашни любимци,както и аксесоари и консумативи. Препоръчвом!


Ако знаете повече за Ветеринарна клиника Новет Каменица

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ветеринарна клиника Новет Каменица, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ветеринарна клиника Новет Каменица