Ветеринарна клиника,,Свети Георги,,

  • ул. „Захари Стоянов“ 62, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 245 207

Работно време Ветеринарна клиника,,Свети Георги,,

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Ветеринарна клиника,,Свети Георги,,

(Общо гласували : 149 - Рейтинг: 4.5)

Гергана Христова

Рейтинг : 5 от 5

Отидох по спешност и ме взеха веднага. Обърнаха голямо внимание на любимеца ми и бяха много внимателни. Обясниха ми подробно какви са вариантите ни, какво да правя и как да се грижа за него. Препоръчвам ги не само заради вниманието им към нас, а и заради това, че котето ми наистина се оправя вече


Боряна Николова

Рейтинг : 5 от 5

Невероятно отношение, не само към животните, но и към стопаните! Силно препоръчвам! Мили, грижовни, с професионално мнение! Определено ни спечелихте като бъдещи Ваши пациенти!


Georgi Kopchev

Рейтинг : 5 от 5

Докторът е изключително компетентен и внимателен, освен това е и човечен и съвестен, не гледа на вас като портмоне, както по другите клиники, в крайна сметка и доста евтино излезе прегледът, навсякъде другаде ни отказваха, само тук успяха да го вредят, въпреки че нямаше часове. Живи и здрави.


Антоний Каварджиков

Рейтинг : 5 от 5

Перфектни специалисти! Отнасят се с много професионализъм и любов към животните! Поклон на д-р Георги Сяров!


Tsvetozar Yourdanov

Рейтинг : 5 от 5

Д-р Сярова и екипът на Ветеринарна Клиника Свети Георги, оставайки верни на дългогодишната си традиция, дават своят достоен принос към ветеринарномедецинската помощ в град Пловдив!


Ако знаете повече за Ветеринарна клиника,,Свети Георги,,

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ветеринарна клиника,,Свети Георги,,, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ветеринарна клиника,,Свети Георги,,