Зизуу

  • бул. „ген. Тотлебен“ 71-73, 1606 кв. Крива река, София, България
  • +359 89 570 0147

Отзиви за Зизуу

(Общо гласували : 81 - Рейтинг: 4.7)

Maria Georgieva

Рейтинг : 4 от 5

След известни затруднения (поръчки, връщане, корекции) с размерите на един от предлаганите моделите сандали, от Зизуу се свързаха с мен и се отнесоха професионално към ситуацията, което остави много добро впечатление за работата им с клиенти. Благодаря.


Dimitar Hadzhiolov

Рейтинг : 4 от 5

Обувките са с отлично качество, много сме доволни. Удобни, естествената кожа е мека, моделите са симпатични. Не ми допадна отношението на персонала в магазина, бих препоръчала да се поработи върху това :)


Lazar Dimchev (Jacuzzi Beach Hotel)

Рейтинг : 5 от 5

Здравейте мили родители. Днес си купихме първите обувки за нашата малка принцеса. Модел "Лео". Уникална изработка и качество. Много удобни и леки. Най-важното е че дъщеря ни е супер щастлива и не иска да ги свали. А тя е само на 14 месеца. Много любезено и професионално обслужване. Благодарим Ви за което!!! 😉. Ако искате и Вие да сте щастливи, сърдечно Ви препоръчваме този магазин. Доверете се на Българското!!! Ние ще сме техни клиенти поне в близките 6-7 години. Успех на всички и нека бъдат здрави децата ни...


Събина Георгиева

Рейтинг : 1 от 5

Много нелюбезно отношение в магазина. Обувките им изглеждат хубави, но останахме с впечатлението, че ги безпокоим искайки да видим 3 модела детски обувки и да попитаме за някакви насоки в избора.


Kaloyan Simeonov

Рейтинг : 3 от 5

Продавачката е под всякаква критика ! За обувките и сандалите ще пиша след някой месец, като имам впечатления.


Ако знаете повече за Зизуу

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Зизуу, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Зизуу