Zoomania Megastore Plovdiv

  • бул. „Meндeлeeв" 2Б, 4000 Тракия, Пловдив, България
  • +359 88 489 5458

Работно време Zoomania Megastore Plovdiv

  • понеделник: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Zoomania Megastore Plovdiv

(Общо гласували : 122 - Рейтинг: 4.1)

Flowerlight Moonlight

Рейтинг : 2 от 5

Богат асортимент, добре подреден магазин, но всичко приключва дотук. Всички животинки изглеждат болни, измършавяли, тъжни. Преди 6 месеца си купихме рибка бета, която беше недоумряла в магазина. Ние просто я спасихме откакто дойде вкъщи- купихме й голям аквариум, докато там ги гледат в мини кутии с мръсна вода. Рибката ни разцъфна-перките й се заздравиха, стана игрива и щастлива. Днес като отидохме да купим храна на кучето, едното зайче и хамстерчетата бяха в окаяно състояние....


София

Рейтинг : 1 от 5

Вчера пазарувах от магазина им и останах изключително разочарована. На касата с изключително нежелание бях обслужена от служителка с бадж управител. Отвратително арогантно поведение, което не смятам, че е подходящо за управител на магазин. Разпределете си подходящо длъжностите между персонала. Тази управителка просто е под всякаква критика. Не бих посетила отново магазина.


Alexander Kumanov

Рейтинг : 3 от 5

Малко неадекватни ми се видяха, не нелюбезни или нещо подобно, а просто неадекватни. Не виждам как може да работиш в толкова голям като помещение магазин, с толкова артикули и да не схващаш за какво служи мрежа за обезопасяване на балкон срещу скачане на котка от него... :(


Petya Nikolova

Рейтинг : 1 от 5

Животните, които се продават в този магазин са болни. Има десетки хора, които са взели зайчета, морски свинчета, папагали с инфекции и гъбички. Повечето са умирали до ден-два, а някои са се борили с инфекции през краткия си живот.


Виолета Севриева

Рейтинг : 1 от 5

Вечно намръщен, неприветлив и некомпетентен персонал в Пловдив на бул. Ал. Стамболийски. Сменихме с Нечовешки магазин, а също сме доволни и от Карагьозов, там получаваме адекватно обслужване.


Ако знаете повече за Zoomania Megastore Plovdiv

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Zoomania Megastore Plovdiv, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Zoomania Megastore Plovdiv