Четиристаен апартамент Варна Бриз

  • 4 стаи,
  • 141 м2,
  • Етаж 3
Продава

129,900 EUR

Цена/кв.м. 921.28 EUR
Особености

Морска панорама Дневен тракт 40 кв.м. Три спални Най- актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 19212Отлична локация в непосредствена близост до: На 10 минути от центъра ( Катедралата) на гр. Варна, от Морската градина и от най-близкия курортен комплекс „Св. Константин и Елена“. В района, в рамките на 1км се намират няколко от магазините на вериги хипермаркети LIDL, BILLA, Kaufland, CBA.Районът е околоградски с много зеленина и чист въздух ( надморска височина 165м над градската част на Варна), отпред морски пейзаж, назад борова гора. Съгласно одобреният ОУП на гр. Варна, жилищната сграда няма да бъде засенчена от други обекти, защото теренът е с голяма денивелация и пред него е предвидено изграждане на площи за озеленяване и инженерна инфраструктура.Описание на имота: Състои се от голям и светъл хол с кухненски бокс, три спални, мокро помещение, голяма гардеробна, две бани и тоалетни.Състояние: Актуално от приложените снимки.Сграда: Сградата е изградена с масивна железо-бетонна конструкция с високо ефективни тухлени стени Winer Berger, отговаряща на най-високите противоземетръсни стандарти.Основната фасада е с южно изложение. Сигурен и удобен достъп по кратък бетонов път.Осигурени са всички комуникации (с новоизградена инфраструктура): градски водопровод и канализация, електрозахранване от Енерго про, природен газ, оптичен интернет, кабелна и сателитна телевизия, телефон. Висока степен на сигурност: контролиран достъп с безконтактна карта/жетон и видеодомофонна система. Осигурена е възможност за електронна охрана и външна система за видеонаблюдение. Изградени са дренажна система за отвеждане на подпочвените води и система за отвеждане на дъждовните води. Предвидена е система за автоматично напояване на зелените площи в двора. На северната фасада встрани от стълбищната клетка са предвидени технологични площадки закрити с алуминиеви жалузи за инсталиране на отоплителната и климатизационна техника, с което е осигурена възможност за запазване на елегантния вид на всички фасади на сградата.Предвидена е възможност за икономично енерго-ефективно отопление/климатизация с външно дистанционно управление. Персонална система за аспирация (с висок дебит) на кухненския тракт на всеки апартамент. Осигурен закрит паркинг за 5 автомобила в партерния етаж.Осигурен е достъп през втори (заден) вход на сградата откъм вътрешния двор с 5 открити паркоместа и автоматична портална врата. Пред сградата е предвидена възможност за осигуряване на допълнителни паркоместа за гости.Към настоящият момент сградата е пред акт 16.САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    2162872
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    141 m2
  • Етаж :
    3 от 5
  • Публикувана на:
    02/02/2021
  • Обявата е в сайта:
    1178 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.