Двустаен апартамент, Варна, Жп Гара

  • 2 стаи,
  • 70 м2,
  • Етаж
Продава

750,000 EUR

Цена/кв.м. 10714.29 EUR
Особености

2-стаен апартамент на първи етаж в квартал „Централна ЖП Гара“ Югоизточно изложение Година на строителство преди 1990 – тип старо строителство двуетажна сграда (тухла с дебелина около 50 см,както и с нова дограма осигуряваща допълнителна изолация; с основи изградени чрез метода на „пруски свод“ представляващ каменна монолитна зидария гарантираща изключителна стабилност на сградата и за в бъдеще) Площа на жилището е 70кв.м. от които 59.88 са чиста жилищна площ; към жилището има прилежащи избено помещение с големина 16.74 кв.м. и таванско помещение с големина 21.06 кв.м. -таванското помещение има възможност да бъде обособено като отделна боксониера, а избеното помещение може да се използва, както за склад така и за прохладна стая в горещите летни дни. Разпределение:два входа към жилището : един директен към улицата и един посредством вътрешно стълбище;входно антре,две стаи, тераса съчетана с кухня,две санитарни помещения като едното е снабдено с бойлер и може да се използва като баня. Налични са паркоместа за свободно ползване. Земята е държавна ,което ликвидира опастността от поява на синя зона. Земята под жилището също е държавна, но собствениците са снабдени с документ гарантиращ доживотно право на ползване. Апартаментът се продава с части от обзавеждането. Жилището е просторно и светло с високи тавани даващи чувство за свобода и въздух.Локацията е непосредствено в близост до Енерго про, има блок служи като идеална шумоизолация и стопер за студените ветрове.Въпреки бързия достъп до главен път дори през делничен ден се наблюдава изключителна тишина и спокойствие достатъчни,че дори да можем да чуем песента на птичките.Сградата е в близост до спирка на градски транспорт,магазин Кауфланд,Централна Жп Гара,Енерго про и много други Търговски обекти. -Въпреки привидната отдалеченост на жилището, пеша човек може за около десет минути да се озове пред операта.Към сградата има и малко дворче, което при желание може да бъде облагородено и превърнато в късче от рая даващо ни неповторими усещания за комфорт в топлите пролетни,летни и дори есенни дни.Съседите са възрастни хора с благ характер и приятни за съжителство. Цена:75 000€ Телефон за връзка: 087 889 8661  

Обявата е публикувана от - Promark Home Advisor Агенция

  • Код на Обявата :
    9618119
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    70 m2
  • Етаж :
  • Публикувана на:
    08/11/2023
  • Обявата е в сайта:
    181 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Promark Home Advisor, (087)889-8617

    Агенция за недвижими имоти Промарк Хоум Адвайзър извършва посренчество при сделки с недвижими имоти, консултации, проверки, оценки, подготовка на имоти за продажба и отдаване под наем. Съдействие за отпускане на кредит.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Promark Home Advisor от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Promark Home Advisor от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.