Двустаен апартамент Варна м-т Евксиноград

  • 2 стаи,
  • 82 м2,
  • Етаж 2
Продава

69,000 EUR

Цена/кв.м. 841.46 EUR
Особености

Топ Локация Лукс сградаwww.samhome.bg Реф. Номер: 2638Описание на имота: Изключителен двустаен апартамент в уникална като архитектура, дизайн и изпълнение сграда, представляваща затворен ВИП-комплекс с едва 18 апартамента и фантастична морска панорама Апартаментът се състои от: просторен хол, спалня, баня с тоалетна, тераса. На разположение на собствениците в сградата са просторен и озеленен двор, два басейна (голям и детски) с отопление на водата, джакузи на покрива, СПА-център (188 кв. м. ), подземен паркинг, бар-барбекю, детска площадка. Сграда: Използвани са най-модерни и качествени технологии - фасада Trespa (Холандия), дограма Salamander (Германия), стъклопакети и парапети Saint Cobain (Франция), асансьор TyssenKrupp (Германия), LED-осветяване Edisson (САЩ) на фасадата, двора и общите части. Апартаментът се издава с напълно готова баня с душ-кабина с кристално стъкло, душ Grohe, висококачествен мебелен сет на мивката; подовете на стаите са с най-висок клас ламинат и MDF-первази. 24-часова охрана, видеонаблюдение (с 32 камери), поддръжка на общите части, двора и озеленяването, портиерски услуги. Локация: Перфектна локация - в престижен квартал на 4 км от центъра на Варна, 3 км от курорта Св. Константин и Елена и на 15 км от Златни пясъци. 120 м лице на първокласен път. Цената е без ДДС.SamHOme.Bg е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    4211998
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    82 m2
  • Етаж :
    2 от 5
  • Публикувана на:
    16/01/2020
  • Обявата е в сайта:
    1554 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.