Къща Варна м-т Боровец север

 • 874 м2,
 • Етаж 1
Продава

155,000 EUR

Цена/кв.м. 177.35 EUR
Особености

Предлагаме Ви имот с удобна локация, намиращ се в близост до квартал Галата, местност Боровец - север. Дворът е равен с правоъгълна форма и е с площ от 874 кв.м. Изградена e масивна ограда по всички граници на имота, с плъзгаща врата за паркиране на два автомобила в двора. Къщата е със застроена площ от 134 кв.м. и разпределени, както следва:Първо ниво - дневна 38 кв.м. ; две спални по 11 и 16 кв.м., гараж21 кв.м., санитарен възел  4 кв.м., котелно и коридор 12 кв.м. с вътрешно стълбище към втория етаж със застроена площ 150 кв.м.;Второ ниво - четири спални съответно две по 17 кв.м. една 20 кв.м. и другата 12 кв.м. към големите спални има обособени дрешник или санитарен възел, стълбище към трети етаж със застроена площ 66 кв.м.;Трето ниво - едно отворено помещение, подходящо за втора дневна или за място за отдих, фитнес или офис кабинет. Също така в дъното на парцела има започната лятна кухня, която не е довършена. В момента се прави цялостен ремонт на покрива на къщата.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

 • Код на Обявата :
  139955
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  874 m2
 • Етаж :
  1 от 1
 • Публикувана на:
  17/08/2021
 • Обявата е в сайта:
  34 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - нова
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Варна Хоум, 0878 606 185

  Създадохме агенцията за недвижими имоти Варна Хоум, първо - заради нас, защото сме професионалисти с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, които обичат работата си! И второ - заради Вас, които търсите верен, коректен и надежден партньор в тази сфера. Запознати сме със спецификата на търсене и предлагане на имоти, както и с проблемите свързани с тях, изготвяме лицензирани оценки на недвижими имоти и земеделски земи към КНОБ извършваме мениджмънт на Вашия имот. Нашият сплотен колектив може да разреши всеки Ваш казус, както и да помогне чрез качествено посредничество в недвижимите имоти. Екипът ни ви пожелава много положителни емоции и ви поздравява с ДОБРЕ ДОШЛИ!

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.