Офис Варна Гръцка махала

 • 315 м2,
 • Етаж 1
Продава

0 EUR

Особености

Предлагаме ви за продажба ъглов магазин в Гръцка махала. Разположен на две нива партер и първи етаж. На първо ниво е разположена голяма търговска зала, санитарен възел и стълбище за второто ниво. Второто ниво се състои от голяма офис зала, санитарен възел и още три зали разположени с открити стени към ниво 1. Сградата е луксозна, газифицирана с възможност за закупуване на паркоместа в подземен паркинг. Магазина е разположен на две улици с големи витрини. Подходящ е за козметичен център, офис представителство, кантора и друг вид търговска дейност.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

 • Код на Обявата :
  645575
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  315 m2
 • Етаж :
  1 от 5
 • Публикувана на:
  07/12/2021
 • Обявата е в сайта:
  50 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - нова
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Лъчезар Алексиев, Варна Хоум, 0878606185

  Казвам се Лъчезар Алексиев и съм управител на Варна Хоум. Роден във Варна, израснал във Варна и учил специалност "Икономика на недвижимата собственост" бакалавър и магистър в Икономически Университет – Варна. В бизнеса с недвижими имоти съм вече от 12 години, като през всички тези години за мен са били водещи няколко неща в работата ми с клиенти: коректност, уважение и лично отношение. Не съм от посредниците, които биха напълнили портфолиото си с 70-80 и повече имоти. Считам, че така няма как професионално да обърнеш внимание на имотите, който предлагаш, затова работя с малко на брой имоти или клиенти, като за целта се стремя да са предимно ексклузивни. През годините съм минал много допълнителни международни курсове за обучение на посредници на недвижими имоти, които извън България се използват като лицензионни за тази професия. От четири години съм и сертифициран оценител към Камарата на Независимите Оценители в България, със сертификати за недвижими имоти и земеделски земи. Вещо лице съм към Районен и Окръжен съд Варна по дела свързани с недвижими имоти. Вярвам, че мога да ви бъда полезен във всякакъв аспект, свързан с недвижим имот. При нужда от консултация бих се радвал да Ви помогна!

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Лъчезар Алексиев на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Лъчезар Алексиев на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.