Офис Варна Владиславово

 • 150 м2,
 • Етаж 1
Под наем

1,000 EUR

Цена/кв.м. 6.67 EUR
Особености

Голямо лице към улица Стъклени витрини с възможност за брандиранеНай- актуалните Имоти са на samhome.bg Реф. Номер: 25347Моля прочетете обявата. Отлична локация в непосредствена близост до: Поликлиниката (3-ти ДКЦ), ДГ "Пламъче", бул. "Константин и Фружин"Автобусна спирка: 350 метра.Международно летище: 3 км.Описание на имота: Помещението е разположено на партер в 6 етажна тухлена жилищна сграда . Статутът е на магазин, височината - 3,20 метра, голямата квадратура позволява използването му за различни дейности - учебен или детски център, козметичен център, всякакъв вид офис дейности, дори и склад. Състои се от една основна търговска зала тип Open Space и санитарен възел. Чиста Жилищна Площ: 150кв.мСъстояние: След цялостен обновителен ремонт, в състояние до ключ. Снимките в обявата са по време на ремонтните дейности.Сграда: Тухлено строителство.Предимства: Свободно паркиране.Моля цитирайте реф. номер когато се обадите.Обаждания се приемат между 09:00 и 19:00 всеки работен ден.Всеки Наш клиент минава през интервю в офиса на агенциятаВсеки Наш клиент закупил с агенцията получава застраховка на имота за първата годинаВсеки Наш клиент получава най-добрите условия за финансиране на имота от банкова институцияСАМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

 • Код на Обявата :
  7268124
 • Вид оферта :
  Под наем
 • Квадратура :
  150 m2
 • Етаж :
  1 от 6
 • Публикувана на:
  04/01/2024
 • Обявата е в сайта:
  146 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - стара
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  СамХоум, 052 58 01 58

  САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.