Тристаен апартамент Варна Възраждане 4

  • 3 стаи,
  • 80 м2,
  • Етаж 1
Продава

55,000 EUR

Цена/кв.м. 687.50 EUR
Особености

VARNA HOME предлага на Вашето внимание тристаен апартамент в нова сграда, разположена в кв. Възраждане IV. Сградата ще бъде от 82 апартамента, разположени в два входа, магазини, партерни гаражи, подземни и надземни паркоместа. Всички апартаменти ще са завършени по БДС, с възможност за довършване „до ключ“, при желание на клиента.Имотът, който ви предлагаме се намира на първи етаж във вх.Б, с площ от 80 кв.м.и е функционално разпределен както следва- коридор,  дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални,  две тераси, баня с тоалетна, тоалетна, килер. Изложение- юг/изток Има възможност за закупуване на паркомясто разположено във вътрешен двор.Сградата е пред разрешение за строеж, срок за въвеждане в експлоатация - 10.08.2022г. Имотите ще бъдат завършени по БДС. Дограма – пет камерна, стъклопакет – бяло 4 сезона, цвят по проект. Външна топлоизолация – топлоизолационна система  с 10 см EPS топлоизолация, висок енергиен клас със силикат-силиконова мазилка. Мазилка на стени-турбозол. Външна блиндирана врата с двоен секрет. Вътрешни врати по споразумение с допълнително заплащане. Залагане във всяка стая на фреонов път, захранващ кабел и отводняване за климатици. Тераси – гранитогрес.  Слаботокови инсталации-телефонна, домофонна, кабелна телевизия, интернет. Сградата е разположена в непосредствена близост до бул. „Трети Март“.  Мястото е тихо и спокойно и същевременно изключително комуникативно. Намира се на 150м.  от автобусна спирка, в близост  до новоизградения парк в кв. „Възраждане“. В района има хипермаркети, болница, детски градини, училища, търговски център

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    6104808
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    80 m2
  • Етаж :
    1 от 6
  • Публикувана на:
    23/11/2020
  • Обявата е в сайта:
    1221 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Още апартаменти на Теохана Иванова

    Имотът е публикуван от

    Теохана Иванова, Варна Хоум, +359 879 424 004

    Работя в сферата на недвижимите имоти от три години. Старая се всеки ден да спазвам няколко прости правила – професионализъм, високи стандарти на етика и индивидуален подход и отношение към клиента. С радост ще Ви помогна при нужда от професионална помощ в сферата на недвижимите имоти. Елате като клиенти и ще Ви изпратим като приятели.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Теохана Иванова на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Теохана Иванова на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.