Адонис

  • пл. „Гарата“ 61, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 627 486

Отзиви за Адонис

(Общо гласували : 15 - Рейтинг: 3.6)

Maria Muteva

Рейтинг : 5 от 5

Търсих лекарство, което други аптеки ми казваха минимум 3 дни доставка, а тук за 2 часа ми го докараха от склада. Чудесен персонал!


Latchezar Dimitrov

Рейтинг : 1 от 5

Глямо разочрование в тази аптека.Цените им са суер завишени около 30% в сравнение с други нормални аптеки.Чудя се как все още някой пазарува там.Много некоректно обслужване от страна на управителката и никаква реакция относно издутите им цени. Никога повече няма да пазарувам там.НИКОГА!!!!! Ако не искате да изгорите моят съвет не стъпвайте в Аптека Адонис до гарата в Пловдив!


atanas dragomirov atanasov

Рейтинг : 1 от 5

•Аз молих една за аспирин и дал 5 лв -Аптечка дадеше 2бр друг аспирин •Аз казах че не е това. Искам аспирин за -треска мускули -Аптечка ми даваше 2 лв •Аз казвах искам да смени който грешка аспирин -Аптечка каза не може да смени и сметка 3 лв за 2 брой аспирин •Аз казвах моля и така ли това 3 лв за 2 аспирин и искам да видя касова бележка -Аптечка ме дърпаше коса и ни изгони и хвърлеше лекарство на улицата •Аз се чудих и обадих с полицай Полицай каза да не заминава това Уау ?!?! Каква е тая държава ??? Р.С - Глухонямо съм и горе долу за правилни думи


Mihail Garkov

Рейтинг : 2 от 5

Добре заредена аптека, която продава на доста завишени цени от нормалното. За един ибопрофен ми взеха 16 лева, направо златен ми излезе.


Rayko Nenchev

Рейтинг : 1 от 5

Много изкуствено надути цени! Душ гел BIODERMA 500мл на цената на 1Л.....


Ако знаете повече за Адонис

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Адонис, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Адонис